PRVE SLIKE SA VANČANJA ĆERKE RADETA ŠERBEDŽIJE: Nina se udala za svog prvog dečka, a poznati otac ju je dopratio do OLTARA! FOTO
Foto: Jen Lowery / Splash / Profimedia, Printscreen/Instagram

PRELEPO

PRVE SLIKE SA VANČANJA ĆERKE RADETA ŠERBEDŽIJE: Nina se udala za svog prvog dečka, a poznati otac ju je dopratio do OLTARA! FOTO

Pop kultura -

Nina Šerbedžija (30), ćerka legendarnog glumca Radeta Šerbedžije, udala se za glumca Filipa Đurića (37), s kojim je već godinama u vezi, tačnije od januara 2018. godine.

Venčanje je upriličeno u Novom Sadu, do oltara ju je otpratio poznati otac, a kako je i sama Nina jednom prilikom otkrila, Filip je njen prvi dečko, koji joj je sada postao i suprug.

Sada su se pojavile i prve fotografije sa ovog venčanja. Svadba je bila bajkovita i organizovali su je na salašu. Okruženi prirodom porodica i prijatelji su proslavljali ljubav mladog para u lepom raspoloženju i uz tadicionalne zvuke muzike.

00:29

Udala se ćerka Radeta Šerbedžije

Da su se dobro provodili do duboko u noć potvrđuje i video koji se pojavio, a na kojme Rade u zagrljaju svoje petoro dece peva. Mlada Nina bila je u dugoj beloj venčanici koja je padala široko oko nje, a koju su ukrasili čipkani rukavi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:43

NE BOJ SE! NISI SAM! Rade Šerbedžija recituje u znak podrške onkološkim pacijentima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track