PRVA FOTOGRAFIJA ROBERTA DE NIRA NAKON PRERANE SMRTI UNUKA (19): Glumac skrhan nakon porodične tragedije! Neprepoznatljiv!
Foto: AP/Andy Kropa, Instagram/drenadeniro

TUGA

PRVA FOTOGRAFIJA ROBERTA DE NIRA NAKON PRERANE SMRTI UNUKA (19): Glumac skrhan nakon porodične tragedije! Neprepoznatljiv!

Pop kultura -

Mladi Leandro De Niro Rodrigez, unuk poznatog holivudskog glumca Roberta De Nira, pronađen je mrtav u svom stanu u Njujorku.

Vest o njegovoj smrti juče je saopštila Drena De Niro , ćerka slavnog glumca.

Kako prenosi Dejli mejl, ožalošćeni Robert De Niro viđen je kako stiže u pogrebnu kuću u Njujorku u ponedeljak uveče nakon iznenadne smrti svog unuka tinejdžera.

Glumac je delovao neprepoznatljivo, a viđen je kako nosi kapu i medicinsku masku za lice dok je izlazio iz kuće u Upper East Side-u i ulazio u crni terenac koji ga je odvezao do pogrebnog zavoda, samo nekoliko blokova dalje od njegovog stana.

De Niro je u pogrebnu kuću stigao zajedno sa Leandrovim roditeljima, glumčevom usvojenom ćerkom Drenom De Nirom i umetnikom Karlosom Rodrigezom.

Drena je objavila srceparajuću vest nakon posete pogrebnom zavodu, otkrivajući da je držala Leandrovo telo "poslednji put" i da on "nije zaslužio da umre ovako".

Podsetimo, Leanrda je policija pronašla kako nepomično sedi na stolici u svom stanu u Njujorku u nedelju popodne. U zvaničnom izveštaju nema znakova napada, niti nasilne smrti.

Naime, De Nirovog unuka je prvi pronašao prijatelj koji se nije čuo s njim nekoliko dana i koji je došao u njegov stan da proveri da li je sve u redu sa njim.

Izvori bliski TMZ- u rekli su da je istraga u toku i da svi dokazi ukazuju na to da je 19-godišnji unuk Roberta De Nira preminuo od predoziranja.

Kako prenosi TMZ, pored tela pronađeno je nekoliko opijata i pribor za upotrebu droge.

De Niro je u ponedeljak, u okviru zvaničnog obraćanja medijima, rekao da je duboko potresen smrću svog voljenog unuka i zamolio je tom prilikom za privatnost.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track