GLUMICA ZBOG KOJE JE SRPSKA PRINCEZA BILA SILOVANA PUŠTENA NA SLOBODU: Žene pretvarala u robinje, pa odslužila samo 2 godine!
Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

maltretirali su žene

GLUMICA ZBOG KOJE JE SRPSKA PRINCEZA BILA SILOVANA PUŠTENA NA SLOBODU: Žene pretvarala u robinje, pa odslužila samo 2 godine!

Pop kultura -

Glumica Alison Mek, poznata po ulozi u seriji Smallville, puštena je iz zatvora nakon što je odslužila dve godine kazne, prenosi AP.

Mek je završila u zatvoru 2021. nakon što je priznala krivicu po optužbama da je manipulisala ženama, među kojima je bila i jedna srpska princeza, da postanu seksualne robinje vođe kulta Kita Ranijera, koji je osuđen na 120 godina zatvora zbog trgovine ljudima.

Alison Mek
foto: Profimedia

Mek je izbegao dužu kaznu saradnjom sa vlastima. Alison je u kult NKSIVM dovela žene, koje su zatim bile žigosane i prisiljene na seksualne odnose i težak fizički rad. Na sudu je tvrdila da se pridružila kultu jer je mislila da će joj to pomoći u karijeri.

- Preselila sam se u Albani, gde je sedište NKSIVM-a, kako bih popunila prazninu u sebi i ponovo pronašao svoju dušu. Pitala sam suosnivača Kita Ranijera da li može da mi pomogne da postanem velika glumica, a onda sam se osećala loše - rekla je Mek.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track