PONOS BI MI POBEGAO! Šorc za muškarce napravio PRAVU POMETNJU na mrežama: Za 11 evra dobićete GOLE NOGE i jedva pokrivenu POZADINU
Foto: Printscreen

FOTO

PONOS BI MI POBEGAO! Šorc za muškarce napravio PRAVU POMETNJU na mrežama: Za 11 evra dobićete GOLE NOGE i jedva pokrivenu POZADINU

Zanimljivosti -

Mnogi se šale sa muškim teksas šortsem koji internet prodavnica prodaje za 11 evra. Par malih vrućih pantalona za muškarce stvorio je senzaciju među kupcima prilično smelim izgledom.

Kratak šorc nije naišao na odobravanje većine javnosti, a čak mogu imati i trajne negativne efekte na ego ako se usudite da se sa njima istaknete u javnosti, ako je verovati korisnicima Tvitera.

šorc
foto: Printscreen

Dostupne u srednjem i svetlom teksasu, mini pantalone jedva pokrivaju međunožje muškog modela, ostavljajući noge prilično slobodnim za pokazivanje.

Ali kupci nisu impresionirani, a neki upravo to primećuju, da mali komad odeće pokazuje „puno nogu“. Par šortseva ima neravne proreze na butinama kako bi se stvorio izlizani efekat, sa veoma kratkim rubom koji počinje od dna kuka i spušta se prema butini, prenosi Dejli mejl.

Gaćice su opisane kao "ultra niski struk" za otkrivajući izgled. I čini se da su hit među kupcima, sa ocenom 4,83 od pet. Međutim, nakon što su se našli na društvenim mrežama, stigao je talas negativnih reakcija.

Mnogi su se žalili na to koliko su kratke pantalone, jer su sedeli veoma visoko na neobrijanim nogama modela.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Ovo mi neće ići - napisali su. Druga osoba ih je nazvala 'odvratnima', dok su neki istakli kako bi bilo rizično nositi to, a neki su istakli da bi im muškost definitivno pobegla.

- To je veliko 'NE' - piše u komentarima.

- Ma, imaću noćne more - žalili su se.

- Ne. Jednostavno ne – odbijaju.

- Ponos bi mi pobegao - napisao je jedan korisnik.

Drugi je opisao pantalone kao "donji deo kupaćeg kostima od teksasa", dok je drugi dodao da bi voleo da mu noge izgledaju tako dobro.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track