ŠERON STOUN ZBOG "NISKIH STRASTI" IZGUBILA STARATELJSTVO NAD SINOM Kultna uloga joj napravila PAKAO: "Zbog pola sekunde GOLOTINJE"
Foto: Youtube screenshot

PROGOVORILA

ŠERON STOUN ZBOG "NISKIH STRASTI" IZGUBILA STARATELJSTVO NAD SINOM Kultna uloga joj napravila PAKAO: "Zbog pola sekunde GOLOTINJE"

Pop kultura -

Holivudska ikona Šeron Stoun (65) je u intervjuu za strane medije otkrila jezivu činjenicu, a to je da je izgubila starateljstvo nad detetom zbog golotinje u filmu "Niske strasti" iz 1992. godine.

Iako ju je film proslavio, Stoun je priznala da ju je kasnije to sve uništilo, a ponajviše scena seksa od nekoliko sekundi.

Glumica je nedavno u epizodi emisije "Sto za dvoje s Brusom Bozijem" rekla da je film Pola Verhovena iz 1992. postao toliko ozloglašen da je Stoun izgubila starateljstvo nad sinom više od 10 godina nakon što je objavljen.

Šeron Stoun
foto: Profimeida

"Izgubila sam starateljstvo nad svojim detetom. Sudija je pitao moje dete, mog malenog, sićušnog dečaka, 'Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?' Ova vrsta zlostavljanja od strane sistema i propitivanje o tome kakva sam majka zbog uloge u filmu", rekla je Šeron.

"Ljudi sada hodaju okolo bez odeće na običnoj televiziji", otkrila je, te je dodala: "Videli ste možda manje od pola sekunde moje moguće golotinje, a ja sam izgubila starateljstvo nad svojim detetom."

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Podsetimo, Stoun se udala za istraživačkog novinara Fila Bronstajna 1998, sina Roana su usvojili 2000. Međutim, Bronstajn je 2003. podneo zahtev za razvod, što je dovelo do toga da Stoun zatraži puno starateljstvo, a 2004. puno starateljstvo joj je bilo odbijeno zbog filma.

U to vreme je objavljeno da je sudija samo odbio glumičin zahtev da preseli sina iz San Franciska, gde je Roan živeo s Bronstajnom, nazad u Los Anđeles s njom.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Sudija je navodno utvrdio da je Stoun imala tendenciju da "preterano reaguje" na Roanove razne zdravstvene probleme, te da je Bronstajn bio u mogućnosti da pruži doslednu njegu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja