OPLJAČKALI BIJONSINU MAJKU: Lopovi ukrali nakit vredan MILION DOLARA, a pored dragocenosti odneli i OVO! Porodičnu kuću OPUSTOŠILI
Foto: Profimedia

još se traga za počiniocima

OPLJAČKALI BIJONSINU MAJKU: Lopovi ukrali nakit vredan MILION DOLARA, a pored dragocenosti odneli i OVO! Porodičnu kuću OPUSTOŠILI

Pop kultura -

Tina Nouls, majka pevačice Bijonse, doživela je vrlo neprijatnu situaciju u svom domu - kako su otkrili američki mediji, policija je saopštila da je Nouls opljačkana. Lopovi su ušli u kuću i otišli s plenom čija se vrednost izražava "sedmocifrenom brojkom". Nije poznato kada se tačno pljačka dogodila, no lopovi su odneli sef u kojem je bilo više od milion dolara vrednog nakita, te mnogo gotovine.

Provala je otkrivena prošle nedelje, u sredu, kada je Tina svratila kući i otkrila da nema sefa. Ona je provela nekoliko dana van grada, najverovatnije prateći Bijonsine koncerte na turneji "Renaissance". Policajcima, navodno, nije jasno kako su lopovi uspeli ući u kuću i odneti sef.

Sada tragaju za video snimcima s raznih kamera u komšiluku te razgovaraju sa susedima, no zasad nema nekih značajnih tragova koji bi vodili otkrivanju počinilaca. Mama pop zvezde već je imala problema. U aprilu su policajci uhapsili čoveka koji je, kako je pisalo u izveštaju "počinio manju štetu na poštanskom ormariću bacajući kamenje".

No, prema TMZ-u, ona tada nije želela da tuži muškarca koji je zbog svojeg rastresenog i nekontrolisanog ponašanja bio smešten na psihijatriju. Ipak, ovaj je slučaj mnogo ozbiljniji.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:09

Lopov se prekrstio pa ukrao, u crkvi na Zlataru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track