DRŽAO SE ZA GLAVU, JEDVA JE DOŠAO SEBI OD BOLA: Slavni pevač brutalno napadnut usred koncerta! Fanovi snimili UZNEMIRUJUĆU SCENU!
Foto: Twitter/Diplomat Times

još jedna žrtva u nizu napada na pevače

DRŽAO SE ZA GLAVU, JEDVA JE DOŠAO SEBI OD BOLA: Slavni pevač brutalno napadnut usred koncerta! Fanovi snimili UZNEMIRUJUĆU SCENU!

Pop kultura -

Pevač Hari Stajls tokom subotnjeg nastupa u Beču pogođen je nepoznatim predmetom.

Stajls je tako postao poslednja žrtva bizarnog ponašanja publike. Neki od njegovih fanova na društvenim mrežama podelili su snimke na kojima se vidi kako je slavni pevač pogođen nepoznatim predmetom, a nakon toga se grči od bola prie nego što se sagnuo držeći rukama lice. Mirjam, obožavateljka iz Nemačke koja je bila na nastupu u Beču, rekla je da je pevač pogođen nakon što je otpevao "Sign Of The Times", prvu pesmu na repertoaru.

”I dalje je često dodirivao lice. Izgledalo je kao da jako boli. Čini se kao da se morao sabrati, a onda se vratio nama i nastavio s nastupom”, rekla je za Yahoo.

Stajls je poslednja u nizu muzičkih zvezda na koje je publika bacala stvari na koncertu. Tako je prošlog meseca pevačica Bebe Reksa pogođena telefonom u lice dok je nastupala u Njujorku, a ranije je tokom nastupa pogođena i američka kantri pevačica Kelsea Balerini.

Pre nekoliko dana, tokom koncerta u Čikagu, neko je iz publike bacio telefon na Drejka, a britanska pevačica Adel je ove nedelje progovorila protiv incidenata, rekavši svojoj publici da će ih “ubiti” ako pokušaju nešto baciti na nju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:31

Tea Tairović koncert na Tašmajdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track