NAHUŠKAO GA PROTIV MAJKE KOJA JE OD NJEGA POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA: Ovako izgleda sin Toma Kruza koji je RETKO viđen u javnosti
Foto: Profimedia

foto

NAHUŠKAO GA PROTIV MAJKE KOJA JE OD NJEGA POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA: Ovako izgleda sin Toma Kruza koji je RETKO viđen u javnosti

Pop kultura -

Tom Kruz stigao je iz Australije u Njujork zbog promocije svog novog filma 'Nemoguća misija: Razilaženje- prvi deo'. Slavni glumac je viđen na ulicama Njujorka u društvu svog usvojenog sina Konora i svoje starije sestre Li En Mepoter.

Sina Konora i ćerku Izabelu usvojio je s bivšom suprugom Nikol Kidman i od kada su se rastali nije poznato ko je zapravo o njima preuzeo brigu. Konor ima 28 godina, a Izabela 30 i izrazito retko se mogu videti u javnosti.

Podsetimo, Nikol i Tom bili su u braku 11 godina i to je ujedno najduži od njegova tri braka (pre Nikol je bio s glumicom Mimi Rodžers, a nakon Nikol s Kejti Holms). S obzirom na to da su bili jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, njihov razvod je iznenadio mnoge.

Nikol Kidman, Tom Kruz
foto: Profimedia

Oni sami o razvodu ne govore, no dugo se nagađa da je do razvoda došlo jer Nikol više nije mogla trpeti sve veći pritisak Sajentološke crkve kojoj je Tom pripadao i vodila je bitku za svoje mentalno zdravlje.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Kruz je uključio njihovu decu u ozloglašeni kult i preselili su se kod njega. Uspeo ih je i okrenuti protiv Kidman što ona nikako nije mogla promeniti, iako se trudila godinama. Koliko je cela situacija postala ozbiljna, govori i to što Izabela nije razgovarala s Nikol čak 20 godina.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

08:35

DA LI STE VI NORMALNI? PEDIJATAR POBESNEO NA ANTIVAKSERE: KAO SEKTA SU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track