UNIŠTILA SE PLASTIČNIM OPERACIJAMA, A NJENE SLIKE S PLAŽE JE NEPRIJATNO GLEDATI: Kad se skine u kupaći, svi gledaju samo u jedno
Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

KONTROVERZNA LIČNOST

UNIŠTILA SE PLASTIČNIM OPERACIJAMA, A NJENE SLIKE S PLAŽE JE NEPRIJATNO GLEDATI: Kad se skine u kupaći, svi gledaju samo u jedno

Pop kultura -

Dok je njen brat Đani bio sinonim za modu, Donatela Versaće postala je sinonim za plastične operacije. S godinama javnost ne može da se navikne na njeno izobličeno lice koje je uništila u želji da izgleda mlado.

Jednom prilikom je i sama izjavila da ne veruje u prirodno starenje niti u prirodnu lepotu žene. Nema šta nije operisala na licu, a ni njeno telo u 68. godini ne izgleda onako kako bi trebalo u tim godinama. No, u čemu god se pojavila, pažnju uvek privlači njeno izoperisano lice.

Donatela Versaće
foto: Shutterstock

Teško da su joj silne operacije donele željene rezultate, ali čini se da Donatela toga nije svesna. Naprotiv, poznata dizajnerka se skida u malene kupaće kostime i paradira plažom.

Tako je pre par godina snimljena na plaži na ostrvu Terks i Kejkos i i sve šokirala svojom figurom.

Donatela Versaće
foto: Pixon Press / INSTAR Images / Profimedia

Donatela možda nikada nije bila tipična lepotica, ali svi su govorili da je kao mlada bila posebna zbog svog stila i egzotičnog izgleda. Ono što je sama sebi uradila plastičnim operacijama zaista je šokantno, ali čini se kako ne planira da ubrzo stane.

Donatela Versaće
foto: Pixon Press / INSTAR Images / Profimedia

Podsetimo, Donatela je rođena 1955. godine u gradu Ređo di Kalabrija i najmlađe je dete u porodici Versaće. Imala je samo jedanaest godina kada je Đani počeo da je oblači u odeću koju je za nju dizajnirao i vodi sa sobom u noćne klubove.

Donatela Versače
foto: Profimedia

“Od svih ljudi tamo, Đani je bio najpromiskuitetniji”, rekla je jednom prilikom Donatela.

Đani Versaće, Donatela Versaće
foto: SEROTA / Sipa Press / Profimedia

U porodičnom poslu, Donatela je najpre vodila odnose s javnošću, ali Đani je ubrzo shvatio da mu je mnogo korisnija kao muza i savetnica. Đani je jednom prilikom priznao da bi, kada se neki model nije svideo njegovoj sestri, bio spreman da pocepa crtež i započne iznova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track