POLUGOLA SE POPELA NA DRVO: Nikad vrelija glumica objavila fotke IZ DŽUNGLE, bikini na njoj PUCA, a od izazovnih poza zastaje dah
Foto: screenshot instagram

HRABRO

POLUGOLA SE POPELA NA DRVO: Nikad vrelija glumica objavila fotke IZ DŽUNGLE, bikini na njoj PUCA, a od izazovnih poza zastaje dah

Pop kultura -

Slavna glumica Megan Foks objavila je na Instagramu niz svoj seksepilnih fotografija napravljenih usred džungle, a kojima nije odoleo ni njen kontroverzni verenik, za kog sve donedavno nije htela ni da čuje.

37-godišnja Megan pozirala je u zavodljivim pozama dok je na sebi nosila samo minijaturni bikini, a u komentarima joj se odmah javio Mašin Gan Keli.

"Šuma je moja najstarija prijateljica", napisala je Megan.

"Ako ovako izgleda divlja životinja, pustio bih da me napadne", poručio joj je Mašin, a što je ujedno bio njegov prvi javni komentar otkako su se pojavile glasine da imaju problema u ljubavi i to navodno zbog njegove prevare.

Megan je početkom godine dala naslutiti da je među njima gotovo, i to nakon što je izbrisala svaki njegov trag sa svog profila na Instagramu i podelila zagonetnu objavu, a onda se odlučila i na drastičniji potez, pa uklonila svoj nalog s popularne društvene mreže, da bi ga nakon nekog vremena ponovo aktivirala.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

36-godišnja Megan, koja je s četiri godine mlađim reperom u vezi od juna 2020. godine, objavila je tada svoje seksepilne fotografije i video u kojem spaljuje pismo, zajedno s nekom torbom. Na fotografijama joj društvo pravi nepoznati muškarac, a na jednoj je čak i lagano grli.

"Možeš da okusiš nepoštovanje, svuda ti je u dahu", napisala je Megan uz objavu, a što su zapravo stihovi Bijonsine pesme iz 2016. godine "Pray You Catch Me", o aferi njenog supruga Džej Zija.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šta se tačno dogodilo nikome nije bilo jasno, jer par je poslednji put viđen zajedno samo nekoliko sati pre njene šokantne objave, i to na Drejkeovoj Superboul zabavi u Skotsdejlu. Njeni pratitelji su u komentarima izrazili zbunjenost, a primetili su i da je počela da prati Eminema, jednog od samo troje ljudi koje prati, među kojima su muzičar Hari Stajls i glumac Timoti Čalamet.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ako je ona prevarena, mi ostali stvarno nemamo nade", "Izbrisala je sve fotografije MGK-a i počela da prati Eminema", "O moj Bože, sklonila je sve objave s Mašinom", "Jesu li još uvek zajedno, jako sam zbunjen", "Vidi li još neko da sada prati Eminema?!", "Ona sada prati samo tri osobe, a Eminem je jedna od njih", bili su neki od komentara.

Par je nakon svega odlučio da ide na zajedničke terapije i savetovanja, pa su u maju viđeni u zajedničkom izlasku u Londonu, a pre mesec dana ga je bodrila na njegovom koncertu u Berlinu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

RAZGOLIĆENA BOJANA ZAPALILA MREŽE POZOM: Uvukla se u bikini, pa pozirala kao SIRENA u Egiptu! Telo vrelije od PESKA (VIDEO))

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja