PORODILA SE SLAVNA GLUMICA! Posle razuzdanog života koji je vodila, droge koju je konzumirala, sada je dočekala PRVO DETE!
Foto: Instagram/lindsayy_lohan

divne vesti

PORODILA SE SLAVNA GLUMICA! Posle razuzdanog života koji je vodila, droge koju je konzumirala, sada je dočekala PRVO DETE!

Pop kultura -

Problematična glumica Lindzi Lohan (37) se porodila i na svet donela dečaka, kome su ona i muž Bader Šamas dali ime Luai.

"Porodica je presrećna i puca od ljubavi", rekao je za američke medije njen agent, potvrdivši srećne vesti.

Lindzi Lohan
foto: Printscreen/Instagram/lindsaylohan

Beba je rođena u Dubaiju, gde par živi, iako njegov tačan datum rođenja nije odmah saopšten. Luai je arapsko ime koje znači „štit ili zaštitnik“.

Zvezda "Zamke za roditelje", 37, koristila je benkicu na kojoj je pisalo "uskoro" da objavi trudnoću u martu.

"Blagosloveni smo i uzbuđeni", napisala je tada preko Instagrama. Amanda Sejfrid je u odeljku za komentare prenela "divnu vest" svoje koleginice iz serije "Mean Girls".

Glumica u Dubaiju živi od 2014. godine, a sedam godina kasnije je obavestila javnost da se verila za finansijskog savetnika Šamasa. Sudbonosno 'da' rekli su 2022. godine. Lindzi sada živi miran život, što je potpuna suprotnost raskalašenim zabavama kojima je znala prisustvovati. Policija ju je znala uhapsiti zbog vožnje u alkoholizanom stanju. Bila je i zavisna od raznih droga, a na kraju je završila na rehabilitaciji.

U samo godinu dana potrošila je oko 4,6 miliona evra na razne zabave, alkohol, drogu, hotele, ali i na kazne. Čini se da je sada zaključila kako to nije život koji želi voditi i posvetila se mirnom, porodičnom životu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track