POZNATA MANEKENKA UHAPŠENA ZBOG DROGE! Krenula na luksuzno ostrvo, uhvatili su je na ovom mestu, sad ispliivali DETALJI hapšenja
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

da li je moguće?!

POZNATA MANEKENKA UHAPŠENA ZBOG DROGE! Krenula na luksuzno ostrvo, uhvatili su je na ovom mestu, sad ispliivali DETALJI hapšenja

Pop kultura -

Manekenka Điđi Hadid je uhapšena zbog posedovanja marihuane dok je bila na odmoru na Kajmanskim ostrvima.

Manekenka je putovala sa svojom prijateljicom Leom Nikol Mekartni kada su carinici skenirali njihov prtljag po dolasku na aerodrom 10. jula, izvestio je u ponedeljak lokalni magazin Cayman Marl Road.

Điđi Hadid
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Skeniranje je podstaklo detaljniju pretragu prtljaga para, što je rezultiralo da su policajci otkrili marihuanu i "pribor koji se koristi za konzumiranje trave". Hadid (28) i Makarti (29) uhapšene su zbog sumnje da su unele travu i pribor za njen o konzumiranje, preneo je list.

Obe žene su prevezene u Pritvorski centar na procesuiranje i na kraju puštene uz kauciju.

Hadid i Makarti su se 12. jula pojavile pred sudom i priznale krivicu. Obe su kažnjene sa po 1.000 dolara i izbegle su da im to ne ostane zavedeno u kriminalnom dosijeuu.

"Điđi je putovala sa marihuanom kupljenom legalno u Njujorku sa medicinskom licencom“, rekao je Hadidin predstavnik za E! News u saopštenju u utorak.

"Takođe je legalna za medicinsku upotrebu na Grand Cayman od 2017. godine. Njen dosije je i dalje ostaje čist, a ona je uživala u ostatku svog vremena na ostrvu."

Činilo se da ko-voditeljica filma "Next in Fashion" nije dozvolila da kratko vreme iza rešetaka utiče na nju, pošto je objavila nekoliko fotografija na Instagramu sa svog tropskog odmora. Na jednoj seriji fotografija, Hadid je pokazala ogromnu tetovažu zmaja na kuku koju je snimila dok je nosila bikini.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track