MESEČEVI ČVOROVI MENJAJU ZNAK: Pred nama je važan ASTRO PERIOD! Evo šta to znači za svakog od nas
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

MESEČEVI ČVOROVI MENJAJU ZNAK: Pred nama je važan ASTRO PERIOD! Evo šta to znači za svakog od nas

Zanimljivosti -

Položaj lunarnih čvorova u natalnoj karti ukazuje na tačke koje simbolizuju našu sudbinu, ali mogu da ukažu i na iskustva iz prethodnih života.

U astrologiji postoje severni i južni mesečev čvor, koji danas menjaju znakove i ulaze u Ovna i Vagu.

Severni i južni Mesečev čvor se uvek nalaze u opozicionim znakovima. Severni Mesečev čvor u Ovnu, a južni u Vagi.

mesec, horoskop
foto: Profimedia

Ove osobe su mahom orijentisane na emotivne veze i zbližavanje sa drugima. Taktični su, socijalni i usmereni na timski rad. Osećaju se najprijatnije kada mogu da se oslone na druge i kada mogu da sarađuju. Ne prijaju im duboke emocije i obično se trude da ne pokazuju svoj bes i agresiju.

Smatraju da je bilo kakav oblik pritiska i buke društveno neprihvatljiv i nepoželjan, te će se truditi da svoje emocije drže pod kontrolom. Kako je severni čvor u znaku Ovna, ovi ljudi svoju sliku i unutrašnji identitet moraju da izgrade kroz samoinicijativu i lične napore bez oslanjanja na druge ljude, pogotovo ne partnere.

planete, astrologija, energija, nebo
foto: Profimedia

Potrebno im je da se vode sopstvenom voljom i planovima, da nauče kako da izraze bes i agresiju, a da je društveno prihvatljivo, da više rizikuju i dozvole sebi da nekada budu impulsivni, brzopleti i dominantni.

Ove osobe imaju veliku potrebu da budu lideri, da reaguju i da se bore za druge, moguće baš za one koji nemaju prava da govore za sebe. Međutim, sve dok je prisutna želja da se održi balans i harmonija, osoba neće hteti da reaguje drugačije od onoga kako je navikla, pišu astrousluge.com

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track