MUŽ BRITNI SPIRS OSUO PALJBU PO NOVAKU ĐOKOVIĆU:"Nisi veći od ostalih ako se ovako ponašaš! Nadam se da nikada neću biti ovakav"
Foto: Shutterstock

strasti se još nisu smirile

MUŽ BRITNI SPIRS OSUO PALJBU PO NOVAKU ĐOKOVIĆU:"Nisi veći od ostalih ako se ovako ponašaš! Nadam se da nikada neću biti ovakav"

Pop kultura -

Strasti posle nedavno završenog finalnog meča na Vimbldonu još uvek se nisu smirile. Novak Đoković igrao je finalni meč protiv Karlosa Alkaraza, a mladi Španac bio je bolji u finalnom meču, te je poneo titulu šampiona Vimbldona.

Karlos Alkaraz, Novak Đoković
foto: EPA/Tolga Akmen

Bio je to jedan od najnapetijih mečeva u poslednje vreme, a mreže su doslovno gorele. Komentar na temu finalnog meča komentarisao je i suprug američke pop pevačice Britni Spirs, maneken Sem Ašgari.

Svi imaju komentar, pa i on

Sem Ašgari ukazao je na jedan detalj s finalnog meča između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, kako je rekao srpski as nije lepo poneo prema skupljaču loptica.

- Užasno ponašanje - kako je napisao Sem Ašgari na svom Instagram profilu, a to se produžilo u čitavu analizu.

Novak Đoković
foto: SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia

- Mrzim da vidim stvari poput ovih. Šampion je šampion samo ukoliko vodi svojim primerom. Nisi veći od ostalih ako se ovako ponašaš. Ovaj dečak će jednog dana postati šampion i neće ovo zaboraviti. Užasno ponašanje. Nadam se da neću nikada biti ovakav - napisao je Ašgari.

Ko je Sem Ašgari?

Britni Spirs i Sem Ašgari upoznali su se dok su snimali spot za njenu pesmu "Slumber Party" iz 2016. Asgari je imao samo 23 godine kada je otpočeo vezu sa Spirsovom, a ona 36. Bio je uz nju u najtežim trenucima.

- Oduvek sam želeo samo najbolje za svoju lepšu polovinu i nastaviću da podržavam i pratim njene snove, kao i da stvaram budućnost koju ona želi i zaslužuje. Zahvalan sam na ljubavi i pažnji koju dobija od svojih fanova širom sveta i radujem se normalnoj, predivnoj zajedničkoj budućnosti - rekao je Sem Asgari za People tokom pravne bitke oko starateljstva nad Britni.

Sem Asgari, Britni Spirs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sem Asgari je rođen u Teheranu, u Iranu, kao najmlađi od četvoro dece, a kada je imao 12 godina emigrirao je u Ameriku i sa ocem stigao u Los Anđeles.

- Morao sam da napustim svoje prijatelje i porodicu, sa kojima sam bio veoma blizak. Znao sam da odlazim i da se nikada neću vratiti - rekao je Asgari, koji je tokom školovanja igrao fudbal, a kasnije je pokrenuo sopstveni biznis Asghari Fitness, gde judi različite programe ličnog treninga i za klijente dogovara plan ishrane.

Sem Ašgari, Britni Spirs
foto: Profimedia

- Bio sam vrlo muževan, igrao sam fudbal i išao na Policijsku akademiju. Tada sam nosio košarkaški šorts. Sestra je tada rekla da će me odvesti na audiciju za manekena, da idem sa njom - otkrio je jednom prilikom.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

00:11

Novak Đoković se sprema za izlazak na teren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track