EVA LONGORIJA I PEPE UHVAĆENI KAKO SE STRASNO LJUBE: Dok se drugi RAZVODE, oni zaljubljeni kao niko, uboli DŽEKPOT kad se venčali
Foto: printscreen

FOTO

EVA LONGORIJA I PEPE UHVAĆENI KAKO SE STRASNO LJUBE: Dok se drugi RAZVODE, oni zaljubljeni kao niko, uboli DŽEKPOT kad se venčali

Pop kultura -

Glumica Eva Longorija Baston i njen suprug Hose Antonio Baston kog zovu Pepe Baston pojavili su se nedavno na otvaranju luksuzne radnje See u Madridu. Poznati par letuje u Španiji i uvek kada se pojave, ostave utisak da se "ludo" vole. Po tome im čak može retko ko parirati. Pronašli su se, kako bi se moglo reći. Nekoliko dana kasnije fotografisani su na plaži u Marbelji, kako ljube. Dok ovih dana često pristižu vesti o razvodu poznatih parova, u njihovom braku je sve kako treba.

Eva Longorija
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva Longorija Baston pokazala je na otvaranju butika i da se u najjdnostavnijoj haljini može ostavii najjači modni utisak. Jednobojnom odećom pripijenom uz telo ispratila je naširoko popularan Barbi trend. Direktor produkcijske kuće "Televisa" pojavio se u elegantnom odelu, sa poznatim parom bili u i njihovi prijatelji.

Brak Eve i Pepea počeo je 2016. i doneo im je sina Santjaga koji je sa njima u Marbelji. Glumica iza sebe ima brak sa Tonijem Parkerom i Tajlerom Kristoferom, dok je on ranije bio oženjen Natalijom Esperon sa kojom ima dve ćerke.

Koračaju kroz sedmu godinu braka, i po svemu sudeći, napravili su dobru odluku kada su rešili da se venčaju. Ne znaju se naravno svi detalji o njihovoj vezi i šta se sve dešava iza četiri zida, ali i njihova pojavljivanja u javnosti kažu mnogo. Uostalom, ako je Eva glumica pa se pretvara, njen suprug Hose Pepe Baston sa kojim je povezuje sjajna ljubavna priča nije.

Eva Longorija
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I što je veoma važno, uvek su tako neposredni (neposrednost neretko preraste u javni flert koa i u ljubljenje pred svima) i uvek se dobro zabave kada su jedno uz drugo. Stručnjaci za veze kažu da je ovo drugo snažan pokazatelj zdravog emotivnog odnosa koji može dugo da potraje. Neka bude tako.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track