INSAJDER OTKRIO ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA SA IRINOM I BREJDIJEM: Svet je poludeo zbog njihove veze, a ovo su detalji njihovog odnosa!
Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

evo kako se slažu

INSAJDER OTKRIO ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA SA IRINOM I BREJDIJEM: Svet je poludeo zbog njihove veze, a ovo su detalji njihovog odnosa!

Pop kultura -

O vezi Irine Šajk i Toma Brejdija ne prestaje da se priča od juče kada se saznalo da su njih dvoje proveli noć u njegovoj kući. Zabeleženi su i momenti nežnosti u njegovom kolima, kao i osmesi novopečenog para.

Njegova bivša supruga Žizel Bundšen srećna je što je nastavio dalje nakon razvoda. Više izvora se oglasilo i otkrilo niz detalja o trenutno vodećoj romansi iz sveta šou-biznisa.

Više izvora potvrdilo je da Page six da Tom Brejdi uživa u "ležernoj vezi" sa Irinom Šajk.

- Ovo je nešto novo i trenutno je potpuno opušteno - rekao je insajder. Dok svet bruji o njihovoj vezi, oni prate moto "samo lagano". Možda im se to i isplati.

Irina Šajk i Tom Brejdi proveli su vikend u njegovoj kući u Los Anđelesu. Viđeni su u njegovim kolima kao i u šetnji ulicom. Ona je njegova prva veza nakon što se prošle godine razveo od Žizel.

Upoznali su se u junu na venčanju milijardera Džoa Nahmada i manekenke Medison Hedrik na Sardiniji, gde su gosti bili i Leonardo Dikaprio i Serena i Venus Vilijmas. Komentarisalo se da ga je ona jurila na tom događaju, a da ju je on ignorisao što je njen PR demantovao.

- Sve prijateljice Medison Hedrik nabacivale su se Tomu, ali izgleda da mu se samo Irina dopala - rekao je izvor.

Par tog vikenda nije mnogo razgovarao, ali su ostali u kontaktu. U jeku natpisao o novom paru, oglasili su se i prijatelji Žizel Bundšen:

- Žizel je ta koja je predala papire za razvod, ne može da bude srećnija zbog Toma, želi da on bude srećan.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track