ISPLIVALE FOTKE IRINE ŠAJK I TOMA BREJDIJA: Svi gledaju koliko je RUSKA manekenka prisna sa bivšim svoje koleginice! (FOTO)
Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

jako su bliski

ISPLIVALE FOTKE IRINE ŠAJK I TOMA BREJDIJA: Svi gledaju koliko je RUSKA manekenka prisna sa bivšim svoje koleginice! (FOTO)

Pop kultura -

Poslednjih meseci pisalo se o tome da su se bivši supružnici, manekenka Irina Šajk i glumac Bredli Kuper, pomirili, te da su ponovo u ljubavi.

Oni su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, a sa ćerkicom su išli i na odmor, te je mnoge njihove obožavaoce ovo obradovalo i ponadali su se da je slavni par ipak svojoj ljubavi dao novu šansu.

Ipak, svetski mediji su sada preneli vest o tome da je Šajkova, navodno, u vezi sa sportistom Tomom Brejdijem.

Kako je preneo „New York Post“, Irina je viđena kako uveče ulazi u Brejdijev dom, a isti je napustila oko 9.30 časova ujutru. Njih dvoje su, potom, zajedno ušli u automobil, a sportista je manekenku sve vreme nežno mazio.

- Tom je stvarno ushićen jer se ovo dešava, oseća da se potpuno razumeju, a ona njega smatra ekstremno zanimljivim, preduzimljivim, a ima i pametan smisao za humor. Ona nije samo avantura, a on zaista želi da im uspe - rekao je izvor blizak paru za pomenuti medij.

Međutim, Irinini predstavnici za štampu demantovali su navode o njenoj vezi sa Brejdijem.

- Priča je potpuno netačna. To je potpuno zlonameran i izmišljen prikaz ove večeri - saopštili su oni.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track