EVO KO JE HRVATICA ZAHVALJUJUĆI KOJOJ JE MARGO ROBI IZGLEDALA SAVRŠENO: Svaki dan je pila ova dva napitka da bi imala prelepo lice
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

imala je odličnu pomoć

EVO KO JE HRVATICA ZAHVALJUJUĆI KOJOJ JE MARGO ROBI IZGLEDALA SAVRŠENO: Svaki dan je pila ova dva napitka da bi imala prelepo lice

Pop kultura -

Specijalista Jasmina Viko bila je zadužena da pomogne glumcima na snimanju filma "Barbi" da izgledaju što je bolje moguće. Margo Robi je strogo pratila njene upute kako bi imala savršenu kožu lica za potrebe filma.

Glumačka postava filma "Barbi" rediteljke i scenaristkinje Grete Gervig pored dobrih kostimofrafa i šminkera sarđivala je i sa specijalistom za kožu lica Jasminom Viko čiji je zadatak bio da njihova koža bude blistava i savršena za kameru.

Margo Robi, Barbika
foto: AP Chris Pizzello

- Osvetljenje je jedan od najjačih aduta ovog filma. Znala sam da sa ekipom moram da radim na ishrani i pre svega na jetri i nervnom sistemu kako bi im koža lica bila blistava. Ali, pre svega radili smo na sjaju koji dolazi iznutra - rekla je Jasmina za britanski "Vogue".

Jasmina koja je poreklom iz Hrvatske glumicama Margo Robi i Emi Meki je redovno davala čaj od čička koji je po njenim rečima savršen za jetru.

Druge dve namirnice na koje se najviše oslanjala Margo Robi bile su kefir i kozije mleko.

Margo Robi
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Pored kefira Margo je jela dosta fermentisane hrane, na primer kiseli kupus. Sve joj se svidelo i dalo je odlične rezultate. Salicilna kiselina i led su bili rešenje ako bi se pojavila neka upala na licu, ali da bi se očistile pore - zaključila je Viko.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track