KOMŠIJE OTKRILE KAKVA JE BILA ŠINEJD O' KONOR! Jedna rečenica će vas rastužiti: Videla sam je kako gleda preko balkona...
Foto: Field of Vision - Album / Album / Profimedia

TUGA

KOMŠIJE OTKRILE KAKVA JE BILA ŠINEJD O' KONOR! Jedna rečenica će vas rastužiti: Videla sam je kako gleda preko balkona...

Pop kultura -

Komšije čuvene pevačice Šinejd O'Konor koja je umrla juče u 56. godini u Londonu, ispričale su kako će pamtiti muzičku zvezdu. Ona se u zgradu gde oni žive, nedavno usledila. Prikazan je i pentahaus gde je provela poslednje dane. Susedi su rekli da je samo nekoliko dana pre smrti bila "srećna i nasmejana".

Dobitnica Gremija koja se devedesetih proslavila pesmom "Nothing Compares 2 U", oduvek je želela da bude poznatija po društvenim i političkim stavovima, a ne samo kao pevačica. Međutim, jedna njena rečenica otkriva da joj je muzička karijera bila veoma važna.

Šined O'Konor
foto: Brian Lawless / PA Images / Profimedia

- Poslednji put sam je video pre otprilike dve nedelje. Delovala je srećno, smejala se i mahala. Bila je sa prijateljicom i rekla je da ide u Brikston sa prijateljicom iz Irske. Rekla mi je da je poznata pevačica i da se uselila pre otprilike šest nedelja. Tamo je živela sama.

U sredu oko 17 sati video sam da se pojavilo privatno vozilo hitne pomoći koje je tamo bilo nekoliko sati pre nego što je krenulo nazad. Nisam shvatio šta se dešava dok nisam video evsti shvatio da je to moj susjd. To je tako tužno. Tako mi je žao - rekao je jedan komšija, dok je drugi sused poručio:

- Često bih je viđala na ulici kako puši cigaretu i malo- malo pa bismo razmenile koju reč.

Šined O'Konor
foto: Deirdre Brennan / Eyevine / Profimedia

Oglasila se još jedna komšinica za Daily mail:

- Videla sam je kako gleda preko balkona i sećam se da je držala upaljena sveta i otvorene prozore celu noć. Razgovarala bi s meštanima i ljudi su znali ko je ona, ali mislim da nije dugo živela ovde. U sredu sam videla policiju, sigurno je bilo šest policajaca. To je jako tužno. Ne bih rekla da sam bila obožavalac, ali volela sam tu jednu pesmu koja ju je proslavila.

Pentahus gde je živela pevačica nalazi se u zgradi sagrađenoj 1940. Mesečno je plaćala 3.000 kirije, snimila je unutrašnjost stana, poručila da snima nove pesme odnosno album i da planira svetsku turneju.

Šined O'Konor
foto: Lucy North / PA Images / Profimedia

Pevačica Pink odala je večerašnjim nastupom počast slavnoj koleginici, kao i Brendi Karlajl, izvođenjem njenog najvećeg hita.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:10

ZA SMRT RUSKIH GENERALA ZASLUŽNA NAPREDNA TEHNOLOGIJA!? Istoričar objasnio šta je uzrok pogibije vojnih starešina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track