RAZVODI SE BIJONSINA MAJKA: Evo zbog čega je odlučila da stavi tačku na brak koji je trajao 8 godina!
Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

ovo niko nije očekivao

RAZVODI SE BIJONSINA MAJKA: Evo zbog čega je odlučila da stavi tačku na brak koji je trajao 8 godina!

Pop kultura -

Majka planetarno poznate pevačice Bijonse, Tina Nouls, odlučila je da se razvezde od glumca Ričarda Losona osam godina nakon njihovog venčanja u Kaliforniji.

Tina podnela je zahtev za razvod 26. jula. Ova vest dospela je u medije nakon što su mediji dobili na uvid sudsku dokumentaciju u kojoj je sve jasno napisano.

Tina Nouls
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tina je kao razlog za njihov raskid navela nepomirljive razlike i navela 25. jul kao datum rastave. Takođe je zatražila da sud ukine mogućnost da dodeljuje izdržavanje supružnika bilo kojoj strani i da se njeno prezime vrati u Nouls, koje je prvobitno usvojila kada se udala za Metjua Noulsa 1980. godine.

Tina i Metju imaju dve ćerke Bijonse i Solanž. Njihov razvod usledio je 2011. godine nakon tri decenije braka.

Vest o raskidu stiže tri meseca nakon Tinine i Ričardove osme godišnjice braka. Par se venčao 12. aprila 2015. na ceremoniji u belom stilu u Njuport Biču u Kaliforniji.

Prema Tininim rečima, njena unuka Blu Ajvi Karter, koju Bijonse ima sa suprugom Džej Zijem, naterala ju je da se ponovo uda nakon porodičnog izlaska sa Ričardom.

Bijonse
foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

- Išli smo na brod sa Bijonse i Džej Zijem i kada smo izašli jedne večeri na večeru, Blu je rekala: "Oh, svi izgledate prelepo. Kada ćete se venčati?" Ričard je samo rekao: "Uskoro" i tako je i bilo - prisetila se ona govorivši za People 2015. godine.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track