LEO PRIVATNIM AVIONOM SLETEO NA SARDINIJU, UKRCAO SE NA JAHTU: Svake godine u isto vreme je na istom mestu, ALI JE DRUGA DEVOJKA!
Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

FOTO

LEO PRIVATNIM AVIONOM SLETEO NA SARDINIJU, UKRCAO SE NA JAHTU: Svake godine u isto vreme je na istom mestu, ALI JE DRUGA DEVOJKA!

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio (48) obožava Sardiniju, luskuzne jahte i devojke koje ga već godinama posećuju na istoj lokaciji. Mesto je isto, druge su devojke. Oskarovac poslednjih sedam godina svakog leta obavezno odlazi na Sardiniju na kojoj nikad nije sam.

Leonardo Dikaprio je fotografisan posle sletanja privatnim avionom na ostrvo, da bi mu se 24 sata kasnije pridružila nova devojka Nilam Gil koja ima 28 godina.

Leonardo Dikaprio
foto: Frezza La Fata - Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nagađa se već mesecima da su Nilam i Leonardo u vezi jer su nekoliko puta viđeni zajedno. Leonardov dolazak na Sardiniju, a potom pridruživanje Nilam, je dodatno rasplamsalo glasine.

Leonardo Dikaprio
foto: FREZZA LA FATA/MIBA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U junu mesecu ove godine "Page Six" je pisao da je glumac u vezi sa 22-godišnjom manekenkom Megan Roš koja je snimljena zajedno sa njim u Evropi.

Neko vreme se šuškalo da je Leonardo Dikaprio u vezi s Điđi Hadid zbog toga što su viđeni nekoliko puta na istim zabavama, iako su se mnoge devojke povezivale uz njegovo ime poslednjih nekoliko meseci. Neke od njih su Viktorija Lamas (24), Eden Polani (19) i Irina Šajik (37).

Leonardo Dikaprio
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Krajem prošle godine procurila je informacija da Dikaprio, navodno, potpisuje ugovore sa manekenkama sa kojima se viđa kojima je zabranjeno da govore za medije posle raskida.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track