OTKAKO JE U PENZIJI, PRESTALA JE I DA SE UMIVA: Slavna glumica postala majka u 48. godini, pa se povukla, a sad je PRVI PUT viđena
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BACILA SE U PREDUZETNIČKE VODE

OTKAKO JE U PENZIJI, PRESTALA JE I DA SE UMIVA: Slavna glumica postala majka u 48. godini, pa se povukla, a sad je PRVI PUT viđena

Pop kultura -

Otkako se povukla iz sveta glume, Kameron Dijaz nemamo priliku često da vidimo u javnosti. Pre nekoliko godina je ušla u poduzetničke vode i zasnovala porodicu sa suprugom Bendžijem Medenom.

Međutim, sada nije mogla da prođe nezapaženo na ulicama Beverli Hilsa, gde je su je paparaci ulovi kako na parkingu razgovara s prijateljicom.

Kameron Dijaz
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica na sebi je imala crnu lanenu košulju kratkih rukava i lanene pantalone, a autfit je upotpunila sandalama sa zlatnom kopčom. Pošto se radilo o ležernom izlasku, Kameron nije bila našminkana, a kosu je vezala u opuštenu punđu.

Inače, u junu prošle godine otkriveno je da će Dijaz izaći iz glumačke penzije na nagovor kolege Džejmija Foksa. S poznatim oskarovcem Dijaz snima akcionu komediju "Povratak u akciju". Njih dvoje su prethodno zajedno glumili u filmu "Annie" iz 2014, koji je ujedno i njeno poslednje pojavljivanju u dugometražnom filmu.

Kameron Dijaz
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac i muzičar Foks vest je objavio na društvenim mrežama, te je podelio i telefonski razgovor između njega i Dijaz. "Osećam se uzbuđeno, ali ne znam kako to da uradim", kaže Dijaz na snimku.

Podsetimo, slavna glumica retko se pojavljivala u javnosti otkad se penzionisala iz glume, a nedavno je otkrila koliko se njen život promenio otkad je 2014. napustila zabavnu industriju.

Kameron Dijaz
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Sada ne marim za svoj izgled. Doslovno, to je poslednja stvar za koju me je briga na dnevnoj bazi. Ništa ne radim. Dva puta mesečno možda koristim neke proizvode za lepotu. Ne perem ni lice", ispričala je Kameron koja ima mnoštvo preparata vrednih "milione" na svojim policama.

Inače, Dijaz je od 2015. u braku s muzičarem Bendžijem Medenom iz benda Good Charlotte i imaju ćerku Radiks. Glumica je iznenadila javnost kada je objavila lepu vest o prinovi u januaru 2020. jer je ranije govorila da ne razmišlja o majčinstvu.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track