REPER OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA JER JE UPUCAO DEVOJKU: Terao je da pleše dok je ispaljivao metke u noge, umešana i KAJLI DŽENER
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

pucao na poznatu koleginicu

REPER OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA JER JE UPUCAO DEVOJKU: Terao je da pleše dok je ispaljivao metke u noge, umešana i KAJLI DŽENER

Pop kultura -

Kanadski reper Tori Lanez osuđen je na deset godina zatvora jer je pucao na svoju tadašnju devojku, američku hip-hop zvezdu, Megan Di Stalion.

Lanez je upucao Megan Ti u noge za vreme svađe. Incident se dogodio dok su se vraćali sa žurke koju je organizovala rijaliti zvezda Kajli Džener, 2020. godine.

On je u decembru proglašen krivim po tri tačke optužnice i od tada se nalazi u zatvoru.

Megan Di Stalion
foto: Kevin Richardson / Newscom / Profimedia

Zbog pucnjave Megan Di Stalion je bila podvrgnuta operaciji jer su joj uklanjali delove metka iz stopala.

Kako se dogodio incident?

Podsećamo, Megan je u decembru svedočila protiv repera. Lanez je optužen za napad poluautomatskim pištoljem, nošenje napunjenog, neregistrovanog vatrenog oružja i pucanja iz vatrenog oružja iz krajnje nepažnje.

Incident se dogodio nakon zabave koju je u Holivudu priredila Kajli Džener u julu 2020. Do svađe je došlo nakon zabave, kada je Lanez zaključao reperku Megan u automobil i terao je da pleše, a nakon toga je pucao u nju. Pevačica je istakla i da je zbog straha ćutala o događaju.

- Nisam htela da razgovaram s policajcima jer nisam htela da budem cinkaroš - rekla je Megan.

Kajli Džener
foto: AP/Jordan Strauss

Odbrana je istakla da je u svađu bila uključena i Meganina prijateljica Haris, koja je bila vidno uznemirena kada je saznala da su njih dvoje bili u vezi, preneo je magazin Roling stoun.

Svoj iskaz dao je svedok pucnjave Keli, koji je rekao da veruje da je jedna od devojaka koje su bile prisutne ispalila prvi metak.

- Želim da budem jasan, nikada nisam video pištolj. Video sam samo blesak. Iz ruku devojke sam video prve bleskove, ali svi su bili veoma blizu. Video sam da je Lanez bio veoma ljut, vikao je, a onda su se pojavili bleskovi. Nikad nisam video pištolj. Svi su se svađali, pa sam samo pretpostavio da je zgrabio pištolj. Verujem da su se pre toga potukli, a onda je uzeo pištolj i počeo da puca - rekao je svedok.

Tori Lejnz
foto: Greg Doherty / AFP / Profimedia

Keli je istakao da je Megan, koja je sve vreme bila agresivna, izašla iz vozila krvareći. U jednom trenutku se prisetio da je video kako dvojica muškaraca i jedna žena tuku žrtvu koja je krvarila.

- Bila je u fetalnom položaju. Bila je sklupčana na podu, a oni su je udarali pesnicama i nogama. Svi su je tukli - svedoči on.

Reper se ranije izjasnio da je nevin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:31

GOTOV FILM O RASTI, POZNAT DATUM IZLASKA! Reper otkrio: Deca su mi glavni sud kada nešto treba da prođe, oni nemaju predrasude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track