ŠAKIRA 16 GODINA MLAĐEG DEČKA ZAMENILA ŠAMPIONOM FORMULE 1: Izvor propevao i otkrio detalje veze slavnog para!
Foto: RM/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

OVO SU DETALJI

ŠAKIRA 16 GODINA MLAĐEG DEČKA ZAMENILA ŠAMPIONOM FORMULE 1: Izvor propevao i otkrio detalje veze slavnog para!

Pop kultura -

Šakira i Luis Hamilton su izazvali silne glasine o zabavljanju nakon što su primećeni zajedno na brojnim događajima ove godine. A sada je jedan insajder otkrio da su njih dvoje "više od prijatelja" nakon "tajnog" putovanja na Ibicu. Izveštaji u katalonskim novinama tvrde da napreduju sa svojom vezom.

Šakira (46) i Luis Hamilton (38), koji su prošlog meseca primećeni na jahti sa prijateljima, takođe su se pojavili na važnoj dodeli nagrada u Velikoj Britaniji, a potom su zajedno bili u noćnom klubu.

Šakira
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novinarka Džodi Martin je nedavno pokušala da razjasni status veze para, rekavši da imaju "prelepo prijateljstvo". Odgovarajući na više komentara o paru, ona je rekla:

- Želela bih da demantujem sve informacije koje su izašle u katalonskim novinama, gde kažu da je Hamilton umoran od Šakirinog stava. Mogu kategorički da demantujem ovu informaciju jer sam razgovarala sa Šakirinim prijateljima i oni su potvrdili da je između Šakire i Hamiltona uvek postojalo lepo prijateljstvo. I to, između njih je nešto više od prijateljstva, a viđeni su zajedno i na luksuznoj jahti.

Dodala je i da još uvek ništa nije baš zvanično.

- Njih dvoje su vrlo jasno znali da nema ništa ozbiljno i da postoji potpuna sloboda da rade šta žele.

Izvor je takođe otkrio španskom TV kanalu Telesinko da su se kolumbijska pevačica i britanski as Formule 1 sastali "tri puta u vili na Ibici" nakon što su "radnici otišli" na dan.

- Kada su radnici otišli, pevačica je ostala sama sa svojom privatnom pratnjom i posetila je Hamiltona. Izvor je takođe tvrdio da je Hamiltonov vozač čuo "česte razgovore" sportiste sa pevačicom.

Dok je Luis ranije ovog meseca uživao u odmoru okupanom suncem na jahti sa prijateljima na ostrvu, nakon što je završio na trećem mestu u svojoj trci u Silverstonu, Šakira je navodno samo dva puta napustila svoju vilu.

- Jednom da vidi Bizarapa, a drugi put da večera sa Hamiltonom - dodao je izvor.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/DailyMail)

Bonus video:

02:28

ČISTO DA SE ZNA: CEO FK MILJAKOVAC DOBROVOLJNO DAO KRV! Simić: Želimo da ljubav navijača usmerimo ka nečem smislenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track