ULTIMATIVNA IZDAJA PREKO KOJE KEJT NIKADA NEĆE PREĆI: Sve ostalo bi podnela, ali ovaj Meganin potez RAZBESNEO JE DO SRŽI
Foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

OVO JU JE RAZBESNELO

ULTIMATIVNA IZDAJA PREKO KOJE KEJT NIKADA NEĆE PREĆI: Sve ostalo bi podnela, ali ovaj Meganin potez RAZBESNEO JE DO SRŽI

Pop kultura -

Ceo svet već duže vreme prati dramu unutar britanske kraljevske porodice. U centru pažnje je odnos kralja Čarlsa sa sinovima, a još više odnos donedavno nerazdvojnih, a sad zavađenih prinčeva Harija i Vilijama koji su dogurali do toga da uopšte ne komuniciraju.

Međutim, javnost budno prati i odnos njihovih supruga, Megan Markl i Kejt Midlton, koji, kako sve više izlazi na videlo, od samih početaka nije bio idealan, a sad je praktički nepostojeći.

Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se, pišu britanski mediji, Kejt u početku trudila pomiriti braću i biti posrednik u njihovim nesuglasicama, no na kraju je od toga odustala, a presudna je bila Harijeva biografija ‘Rezerva’ u kojoj je izneo mnoštvo porodičnog prljavog veša i brojne optužbe.

Što se tiče Megan, nju je precrtala još ranije, a kad su se njih dve nakon kraljičine smrti pridružile supruzima na zajedničkom pojavljivanju u javnosti, Kejt je Megan gotovo u potpunosti ignorisala.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

‘Kejt je povukla crtu i neće promeniti mišljenje’, tvrdi anonimni izvor koji dodaje da ona ‘nikad neće Megan Markl oprostiti ultimativnu izjavu’, a za nju je to bio intervju koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri.

U pitanju je razgovor koji je čuvena američka voditeljka vodila pred kamerama s Megan i Harijem oko godinu dana nakon što su oni otišli iz Engleske.

Opra Vinfri
foto: Profimedia

‘Oni se nikad nisu izvinili zbog tih laži. Vilijamu je teže jer mu je on brat. Sve u svemu, situacija je užasna’, kaže neimenovani izvor.

On tvrdi da je za Kejt Midlton to bila kap koja je prelila čašu, a sigurno je da su kasnije ispovesti ovog para samo dodatno pogoršale situaciju.

Opra Vinfri
foto: Printscreen

Podsetimo, u zloglasnom intervjuu kod Opre, Hari i Megan su izneli čitav niz tvrdnji kojima su teško oblatili kraljevsku porodicu.

Megan je tako rekla da se u Bakingemskoj palati potezalo pitanje koje boje kože će biti njeno i Harijevo dete, da ju je Kejt rasplakala na probi haljina za deveruše, da je zbog onog što je prolazila u palati razmišljala o samoubistvu…

Hari je pak rekao da se osećao zarobljeno i da je cela njegova porodica u zatočeništvu zbog svojih položaja, da je kraljica ‘loše savetovana’, da mu je uskraćeno finansiranje osiguranja…

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:33

OVAKAV INTERVJU JOŠ NISTE VIDELI! Kurir ulovio Ksandera nasred mora u Crnoj Gori: Otkrio šta mu najviše traže, pa zapevao uživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track