JEZIVE TAJNE BRAKA BRITNI SPIRS: Jurila je muža noževima, tukla pred svima, a OVO je kap koja je prelila čašu i dovela do KRAHA
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

JEZIVO

JEZIVE TAJNE BRAKA BRITNI SPIRS: Jurila je muža noževima, tukla pred svima, a OVO je kap koja je prelila čašu i dovela do KRAHA

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs (41) i njen suprug, glumac Sem Ašgari (29) službeno se razvode. Sem je zahtev za razvod podnio u sredu, nekoliko sati nakon što su se pojavile prve glasine o njihovom raskidu, nakon 14 meseci braka.

Britni Spirs i Sem Ašgari u vezi su još od 2016., kad je on učestvovao u snimanju njenog spota. Par se venčao 9. juna prošle godine u Los Anđelesu, nakon što su objavili veridbu u septebru 2021. Sada je izvor blizak paru otkrio detalje koji su doveli do razvoda.

Britni Spirs
foto: Printskrin/Instagram

Veza im je samo na društvenim mrežama delovala savršeno

"Činilo se da oboje uživaju u vezi, uvek su bili otvoreni u objavama na društvenim mrežama i izjavama za medije, hvaleći partnere i ističući kako su sretni, a realnost je zapravo sasvim drugačija", otkrio je izvor blizak paru za Daily Mail.

On je dodao i da je Sem uvek želeo samo najbolje za nju i njenu budućnost, ali da pevačici jednostavno nije bilo pomoći.

"Po ceo dan su bili zatvoreni u kući, kao u zlatnom kavezu, gde je vreme provodila snimajući se za društvene mreže. Jedino to je htela da radi. Sem je na sve načine pokušavao da joj pomogne, ali ona mentalno jednosavno nije dobro", dodao je izvor.

Kako je izvor dalje naveo sve je kulminiralo kada je u momentima nervnog rastrojstva nekoliko puta i fizički nasrnula na svog muža. U jednom trenutku čak je i obezbeđenje moralo da reaguje.

Britni Spirs
foto: Printskrin/Instagram

"Nedavno je Britni iz čista mira počela da ga udara dok je Sem spavao u njihovom krevetu. Tom prilikom zadobio je modricu na oku i imao je nekoliko ogreborina po licu, ali nije hteo da je prijavi", rekao je izvor.

Takođe, naveo je da je Britni često imala šizofrene napade i da je stalno bila u strahu da neko hoće da je napadne. Iz paranoje je, kaže, po celoj kući držala noževe i pretila posluzi i ljudima iz obezbeđenja.

Zbog svega ovoga njihova veza je otišla putem sa kojeg nema povratka. Sem je rešio da na sve stavi tačku, a mediji su nedavno preneli da pevačici navodno preti da će sve izneti u javnost ako mu ne isplati određenu sumu novca.

Sa druge strane Britni deluje nezainteresovano i uopšte nije zabrinuta Semovim ucenama jer dok mediji pišu o potencijalnoj lavini informacija koje Ašgari može da pusti u javnost, pevačica je objavila da kupuje konja i u da uživa u životu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track