Najnovije vesti

ĆERKA ŽARKA LAUŠEVIĆA IZ PRVOG BRAKA JE PRAVA LEPOTICA: Asja živi u inostranstvu, a njen suprug je poznati MUZIČAR (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

DALEKO OD OVIH PROSTORA

ĆERKA ŽARKA LAUŠEVIĆA IZ PRVOG BRAKA JE PRAVA LEPOTICA: Asja živi u inostranstvu, a njen suprug je poznati MUZIČAR (FOTO)

Pop kultura
08:12h

Glumac Žarko Laušević otac je troje dece, a njegova ćerka Asja privlači posebnu pažnju svojom lepotom.

Žarko je Asju dobio u prvom braku, sa Majom Laušević, sa kojom ima i sina Dušana.

Žarko Laušević
foto: Ata images

Pored Asje i Dušana, Laušević je u drugom braku sa suprugom Anitom dobio i ćerku Janu, za koju su njegovi naslednici iz prvog braka veoma vezani.

Asja se 2014. godine udala za crnogorskog muzičara Nikolu Boškovića, s kojim sada živi u Njujorku, i svi kažu da je prava lepotica.

Asja Laušević
foto: Printscreen

Kako je jednom prilikom ispričao za "Vijesti", Nikola je završio Elektrotehnički fakutet u Podgorici i nije očekivao da će ga život odvesti na drugu stranu Atlantskog okeana.

Asja Laušević
foto: Printscreen

- A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava - istakao je svojevremeno zet Žarka Lauševića.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track