OSVOJILA SA MUŽEM 2 MILIONA EVRA NA LUTRIJI, A ONDA IM JE BRAK PUKAO: Kada sam otvorila jedan mejl spopala me HISTERIJA (FOTO)
Foto: Printscreen/društvene mreže

SVE KRENULO PO ZLU

OSVOJILA SA MUŽEM 2 MILIONA EVRA NA LUTRIJI, A ONDA IM JE BRAK PUKAO: Kada sam otvorila jedan mejl spopala me HISTERIJA (FOTO)

Žena -

Jedna žena podelila je iznenađuju priču o tome kako je samo jedan mejl njenog muža doveo do razvoda braka posle 14 godina, nakon što im je dobitak na lutriji od dva miliona evra doneo - bedu.

Rodžer i Lara Grifits osvojili su 2005. godine džekpot Nacionalne lutrije u Velikoj Britaniji. Odmah po podizanju dobitka u visni od dva miliona evra kupili su novi dom, počeli su da putuju i da kupuju brendiranu garderobu. Malo pomalo, potrošili su sav novac.

Osvrćući se na to vreme, Lara je rekla da posle dobitka na lutriji "većini ljudi na neki način bude još gore". A kad se to desi - niko nema saosećanja prema "dobitnicima".

Rodžer i Lara Grifits, Rodžer Grifits, Lara Grifits
foto: Printscreen/društvene mreže

U roku od nekoliko nedelja, kako je ispričala za Mirorr, njen suprug je kupio "audija" sa pokretnim krovom vredan 20.000 evra, dok im je ona rezervisala putovanje u Dubai, letom u biznis klasi i smeštaj u hotelu sa pet zvezdica.

- Mora da smo potrošili 17.000 evra za deset dana - priseća se danas Rodžer i dodaje:

- Lara je volela tašne. Volela je kupovinu. Provela je mnogo vremena u "Luj Vitonu".

Rodžer se podvrgao kozmetičkom tretmanu izbeljivanja zuba, kupovao je dizajnersku odeću, trošio je 350 evra na botoks i oko 600 evra na tetovaže, uključujući i ime "Lara" koju je uradio na svom bicepsu.

Ali samo osam godina posle osvajanja nagrade, 2013. godine, sav novac je ispario, a sa njim i njihov brak.

Kad se par razišao nakon 14 godina zajedničkog života, krivili su jedno drugo za finansijski krah.

Zapravo, Lara tvrdi da su se kao par retko svađali pre dobitka na lutriji i da su samu noć pobede proslavili uz hranu za poneti i flašu jeftinog šampanjca.

Ali, iako su oboje bili iz dobrih porodica i obrazovani, nisu znali kako da sačuvaju novac.

Rodžer i Lara Grifits, Rodžer Grifits, Lara Grifits
foto: Printscreen/društvene mreže

Štaviše, u novogodišnjoj noći 2010. imali su požar u svojoj novoj kući koja je vredela 775.000 evra u Severnom Jorkširu. Kuća je bila potupno uništena, a njih dvoje, iako su imali novca, nikada nisu osigurali imovinu.

Međutim, najgori trenutak u Larinom životu bio je kada je na Rodžerovom računaru pronašla mejl u kojem je od prijatelja tražio broj telefona neke žene.

- U arhivi njegovog mejla sam pronašla prepisku između Rodžera i njegovog prijatelja u kojoj moj muž tražio broj telefona neke žene. Izgledalo je kao da ga je njegov prijatelj ohrabrivao da to uradi. Raspala sam se i pozvala Rodžera da mi objasni o čemu se radi - priseća se Lara.

Na njeno iznenađenje, on se nije izvinio kada ga je pozvala i suočila se sa njim.

- U roku od deset minuta se vratio kući. Prošao je pravo pored mene u svoju kancelariju i počeo da pakuje torbe. Vikao je na mene, govorio mi da sam idiot i patetična, a onda je samo otišao - priseća se Lara i nastavlja:

- Bila sam histerična. Pokušala sam da ga pozovem, ali mu je telefon bio mrtav, a kad sam probala da ga kontaktiram na društvenoj mreži "Facebook" blokirao me je. Možda bih bila grozna prema njemu nedelju dana, ali bih mu sve oprostila, jer sam ga volela. Ne verujem u razvod, porodica mi je sve.

Ipak, kad je Rodžer sat kasnije poslao poruku, rekao joj je da se stidi onoga što se dešava i da želi da se vrati kući, jer imaju još veće probleme - da nemaju novca i da on nema gde da živi.

Ali Lara je tada odbila njegov zahtev i zauvek su se razdvojili. Rodžer je u međuvremenu rekao da se stidi mejlova, ali je negirao da je bio neveran.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track