SVAKOG BIVŠEG JE PREVARILA, A UKROTIO JE 7 GODINA MLAĐI: Njena lepota fascinira, a sad je ŠOKIRALA u očajnom izdanju (FOTO)
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SMIRILA SE

SVAKOG BIVŠEG JE PREVARILA, A UKROTIO JE 7 GODINA MLAĐI: Njena lepota fascinira, a sad je ŠOKIRALA u očajnom izdanju (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najatraktivnijih holivudskih parova, Elsu Pataki i Krisa Hemsvorta, paparaci su uhvatili u, čini se, vrlo nezgodnom trenutku. Naime, veče pre je sve izgledalo idilično dok je Elsa u društvu supruga i najstarije ćerke Indije navijala za svoju rodnu Španiju, gledajući finale Svetskog prvenstva u fudbalu za žene na stadionu Australia.

No, po povratku kući u Bajron Bej s aerodroma, ova dama nije izgledala nimalo dobro - ledom je hladila natečeno lice, o tome se još nije javno oglasila, a uzrok povrede je nepoznat.

Elsa Pataki
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznata lepotica odrasla je u Madridu, a još kao devojčica zainteresovala se za novinarstvo koje je kasnije studirala. Tokom studija pohađala je časove glume, a školu je napustila kako bi izgradila karijeru. Glumila je u brojnim španskim serijama i filmovima koji su je kasnije odveli u Holivud. Pojavila se kao Elena Neves u filmskoj franšizi "Brzi i žestoki", a od pojavljivanja na velikom platnu rame uz rame s poznatim glumcima poput Dvejna Džonsona postala je sve češća tema američkih medija. Paralelno je počela da se bavi modelingom, a zbog uloga u filmovima dobijala je sve češće angažmane.

Buran ljubavni život

Od 2004. do 2006. bila je u vezi s francuskim glumcem Majklom Jounom, a ta romansa se završila na filmski način. Majkl je poželeo da je iznenadi za njen rođendan, dok je u Kanadi snimala film "Zmije u avionu", ali kada je stigao u hotel, imao je šta da vidi - Elsa se ljubila s filmskim producentom. Samo joj je poklonio buket ruža i odmah se vratio kući.

Elsa Pataki
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije puno tugovala, a ubrzo je uplovila u vezu s Ejdrijenom Brodijem koji joj je za rođendan čak kupio stan u Njujorku. No, ova njena ljubavna priča završava se nakon tri godine, navodno takođe zbog njene prevare, a onda 2009. godine upoznaje onog pravog.

Zajednički agent spojio ju je s Krisom Hemsvortom i među njima su se odmah osetile strastvene iskre. "Od trenutka kad smo se upoznali, nekako je imalo smisla biti zajedno", rekao je jednom Hemsvort.

Kris Hemsvort
foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brak nakon samo 3 meseca

Kako je Elsa sedam godina starija, a iza sebe je imala vrlo uzbudljiv ljubavni život, mnogi su imali loše prognoze i mislili su da će njihova ljubav kratko trajati. Međutim, par koji se smatra jednim od najlepših u Holivudu, sve je demantovao.

Nakon samo tri meseca veze venčali su se, a sada imaju troje dece: ćerku Indiju (11) i sinove blizance Sašu i Tristana (9) i žive u 30 miliona dolara vrednoj vili u Broken Hadu.

"Iskreno govoreći, nije bilo nekog konkretnog plana. Bili smo na odmoru i rekli smo: 'Zašto se i mi ne bismo venčali?' A onda, sledeći trenutak... Verovatno je to trebalo da planiramo, ali sve je na kraju tako ispalo", rekao je Hemsvort.

Kris Hemsvort, Elsa Pataki
foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, jednom prilikom na pitanje šta rade kad dođe do svađe, španska lepotica imala je zanimljiv odgovor.

"Uživamo da radimo iste stvari, a Kris ima izvrstan smisao za humor i zna da izbaciti stari vic. Uvek nasmeje mene i decu, ili kad sam ljuta, ispriča vic da popravi raspoloženje. Humor je važan u vezi. Više od svega uživam da se smejem s njim", istakla je.

Važna životna odluka

Kris, koji je poznat po ulozi superjunaka Tora, posvetio se porodici nakon što je nedavno objavio da uzima pauzu od glume. Naime, glumac je tokom snimanja jedne epizode serije "Limitless" sasvim slučajno saznao da zbog kombinacije gena ima skoro 10 puta veću šansu da dobije Alchajmerovu bolest, zbog čega je odlučio da karijeru stavi u drugi plan.

Elsa Pataki
foto: Profimedia

Shvatio je da želi da provodi više vremena s porodicom pre nego što mu se u budućnosti zdravstveno stanje potencijalno zakomplikuje. Duboko ga je uzdrmala vest da poseduje dve kopije gena APOE4, po jednu od svakog od svojih roditelja, što znači da ima povećanu predispoziciju za razvoj Alchajmerove bolesti.

"Uzeli su sve moje krvne nalaze i uradili gomilu testova, a plan je bio da mi pred kamerom kažu sve rezultate i onda razgovaraju o tome kako mogu da poboljšaju stvari", rekao je Hemsvort za Vanity Fair. Nakon što je saznao vest, Hemsvort je dodao da je imao gomilu pitanja, a kasnije je dodao da zapravo nije znao šta da misli, te da se pitao treba li da se jako ozbiljno brine.

"To je stvarno pokrenulo nešto u meni da poželim da uzmem malo slobodnog vremena. A otkad smo završili sa snimanjem, dovršavam stvari za koje sam već bio ugovoren. Kada završim ovu turneju ove nedelje, idem kući i imaću mnogo slobodnog vremena. Biću s decom i sa svojom ženom", rekao je.

Nije otkrio koliko dugo planira da pauzira glumačku karijeru, a s obzirom na 130 miliona dolara bogatstva, ne mora da se brine o finansijama.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track