"VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA!" Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER
Foto: Kurir televizija, ATA images

KURIR TV

"VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA!" Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Pop kultura -

Na Sarajevo Film Festivalu, specijalni program "Pretpremijere serija" privukao je veliku pažnju publike, a posebno iznenađenje bila je premijera prvog zvaničnog trejlera nove sezone popularne serije "Azbuka našeg života".

Ovaj trenutak iščekivanja uzbudio je prisutne gledaoce, koji su napetošću čekali da saznaju šta ih očekuje u nastavku omiljenog serijala.

Tim Kurira koji je uvek spreman da izveštava s lica mesta prisustvovao je ovom značajnom događaju. Imali smo priliku da razgovaramo s glumačkom ekipom ove serije. Glumci su otkrili nekoliko zanimljivih detalja koji će nas dočekati u nastavku priče.

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Jedna od glavnih vesti je uvođenje novog lika u seriju.

- Uvodimo novi lik u seriju. Vesninu novu ljubav kog igra Raša Bukvić. Mi se znamo 20 godina i baš sam se radovala kada sam čula da će mi on biti partner. Prvo jer sam ovako visoka i korpulentna žena. Prija mi kada je neko tog fizičkog broja, a osobito glumačkog - rekla je glumica Aleksandra Janković.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

Isidora Simijonović, još jedan izuzetno talentovani član glumačke ekipe, podelila je svoj izazovni trenutak.

- Prvi put sam zaigrala ulogu majke. Prvi put sam imala tako mladog partnera. Imala sam kolegu glumca od 3 meseca. Tako da vrlo posebno iskustvo - rekla je.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

Jadran Malkovič se u novoj Azbuci suočava sa novom ženom i novim okolnostima.

- Scenarijo mi se jako dopao. Već prvih par stranica kada sam pročitao uvideo sam da će ovo biti jedna mnogo ozbiljnija i teža priča odnosno priča koja ima težinu - rekao je Malkovič.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track