ISPLIVALA FOTKA BIVŠEG DEČKA MELANIJE TRAMP KOJEG JE KRILA KAO ZMIJA NOGE: Opisao sebe kao Džejmsa Dina iz Slovenije (FOTO)
Foto: AP Andrew Harnik

EVO KO JE ON

ISPLIVALA FOTKA BIVŠEG DEČKA MELANIJE TRAMP KOJEG JE KRILA KAO ZMIJA NOGE: Opisao sebe kao Džejmsa Dina iz Slovenije (FOTO)

Pop kultura -

Bivša prva dama Amerike Melanija Tramp posle odlaska njenog supruga sa predsedničkog mesta povukla se iz javnog života i vodi povučen i miran život. "The Times" je objavio da se Melanija trenutno viđa sa Donaldom kad ona želi i pod uslovima koje ona želi ali, pre nego što je izgovorila sudbonosno "da" predsedniku Amerike početkom milenijuma, bivši model je imala momke koje štampa i da je htela nije mogla da pronađe otkako je u braku.

Donald Tramp, Melanija Tramp
foto: Profimedia / Al Drago

Melanija Tramp je Donalda upoznala na Nedelji mode 1998. godine kad je imala 28 godina. Iako je trenutni predsednik Amerike tada bio u drugom braku sa glumicom Marlom Mejpls (pre toga sa Ivanom Tramp) to ga nije sprečilo da pozove intrigantnu Slovenku na sastanak. Kako je objasnila prva dama medijima: "Razmenili smo brojeve i ostalo je istorija".

0640650096, Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: ELSA / Getty images / Profimedia

Nakon venčanja 2005. godine u Floridi par je dobio sina Barona i ubrzo potom Tramp je odlučio da se kandiduje za predsednika.

Čim je Donaldova noga zakoračila u Belu kuću novinari su želeli da saznaju sve o njegovoj supruzi. Iako je bilo teško ući u trag njenoj prošlosti koja je dobro sakrivena jedan čovek je ipak ostao kao rep za Melanijom - Jure Zorčić.

Melanija i Zorčić su se zabavljali dok je aktuelna prva dama još uvek živela u Sloveniji, tačnije, sedam godina pre nego što je upoznala Donalda.

Jure
foto: ure Makovec / AFP / Profimedia

"Bilo je kao u filmu. Bio je topao letnji dan 1991. godine i to je bilo novo jutro za političku situaciju u našoj zemlji, koja je bila okružena ratom. Grad je bio prazan i blokiran od strane vojske. Vozio sam motor i na ulici sam primetio devojku i zapitao se - ko je ona? Pošto mi se jako dopala, pratio sam je", rekao je Jurčić za "ABC" televiziju.

Prema rečima Zorčića sa Melanijom je bio nekoliko godina u vezi, a potom je Trampova supruga sredinom devedesetih odlučila da napusti zemlji i da potraži svoju profesionalnu sreću u centrima mode - Italiji, Francuskoj i na kraju u Americi.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Naime, kako je pisao "Vanity Fair" pre Donalda, Melanija nije tako često izlazila na sastanke sa drugim muškarcima i ovo je jedini za koga se zna.

Iako su na osnovu priče mnogi očekivali Džejms Dina iz Slovenije, nakon što je objavljena njegova fotografija sumnja se da li se nešto dogodilo sa Melanijom i Zorčićem ili je po sredi samo izmišljena priča od njenog zemljaka.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:07

TRAMP NEMA ŠANSE? BAJDEN ODNEO POBEDU? Računica jasna - Demokrate dobijaju izbore? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track