NAŠA GLUMICA POJAVILA SE PRED DETETOM U TOPLESU: Njen snimak golih grudi izazvao PRAVI RAT na društvenim mrežama! (FOTO)
Foto: Printscreen Tiktok

JAVNOST JE PODELJENA

NAŠA GLUMICA POJAVILA SE PRED DETETOM U TOPLESU: Njen snimak golih grudi izazvao PRAVI RAT na društvenim mrežama! (FOTO)

Pop kultura -

Tiktokerka i glumica Doris Milošević izazvala je polemiku na mrežama kada je na svom TikTok profilu objavila video kraj bazena.

Naime, Doris je toplo letnje vreme iskoristila za odmor kraj bazena sa sinom, a na snimku koji je podelila se vidi da je bila u toplesu.

Gole grudi majke pred detetom, podelile su javnost u komentarima u okviru videa.

Doris Milošević
foto: Printskrin/Tiktok

I dok su jedni podržali glumicu, drugi su smatrali da je njen gest neprikladnim.

- Što si gola pred detetom? - glasio je jedan komentar, a onda su se nizali odgovori na njega.

- Ako mislite da je to neprimereno, to je vaše se***lizovanje deteta koje nema pojam se****nosti i ženskog dela tela koje nije stvoreno radi vaše požude - glasio je odgovor jednog korisnika pomenute mreže, koji je Doris lajkovala najverovatnije u znak slaganja sa mišljenjem.

Doris Milošević
foto: Printskrin/Tiktok

- Ženske grudi nisu ništa se***lno, pogotovu detetu koje su dojile - glasio je drugi komentar, koji je glumica takođe lajkovala.

Na pomenutoj mreži, Doris otvoreno govori o svojoj borbi sa dijabetesom, te ističe koliko se normalno živi sa ovim zdravstvenim problemom i pomaže ljudima koji se isto bore sa dijabetesom.

Doris neretko dobija molbe da snimi video iz neke reklame, pa tako njeni klipovi dostignu i do milion pregleda, kao i veliki broj lajkova.

Takođe, ona je učestvovala i na festivalu „Pesma za Evroviziju 2023“ sa kompozicijom "Tišina".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:29

OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track