NJEGA SMO GLEDALI U "ZLATNOM DEČKU", A JANA JE ĆERKA NAŠEG POKOJNOG GLUMCA: Ljubavna priča NAJSIMPATIČNIJEG srpskog para (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRESLATKI SU

NJEGA SMO GLEDALI U "ZLATNOM DEČKU", A JANA JE ĆERKA NAŠEG POKOJNOG GLUMCA: Ljubavna priča NAJSIMPATIČNIJEG srpskog para (FOTO)

Pop kultura -

Naš proslavljeni glumac Nenad Nenadović umro je od posledica korona virusa u 57. godini života. Ova vest zatekla je nespremnim njegovu porodicu koja se dugo oporavljala od ovog gubitka.

Iza njega su ostale supruga Snežana, ćerke Jana i Mina. I dok Mina hrabro korača očeivim stopama, Jana je balerina koja godina živi van zemlje, a u ovim teškim trenucima je teši emotivni partner, glumac Ljubomir Bulajić.

Jana Nenadović je balerina, koja već neko vreme živi u Nemačkoj, u Minhenu, gde gradi uspešnu karijeru.

Ona je već duže vreme u skladnoj vezi sa glumcem Ljubomirom Bulajićem, sa kojim uspešno održava vezu na daljinu, budući da on karijeru gradi u Beogradu, a ona u Minhen.

Glumca Ljubomira Bulajića imali smo prilike da gledamo u našim poznatim filmovima i serijama kao što su: „Gorki plodovi“, „Sinđelići“, „Jedne letnje noći“, „šešir profesora Koste Vujića“, „Crveni mesec“, „Aleksandar od Jugoslavije“ i drugim.

Ipak, ulogom u filmu „Zlatni dečko“ uspeo je da izbije u prvi plan, te su se mnogi više zainteresovali za njegovu karijeru, ali i privatan život.

Pre pandemije koronavirusa, njih dvoje često su na društvenim mrežama objavljivali fotografije na kojima se vidi da obilaze razne svetske destinacije.

Da podsetimo, Nenad Nenadović je izgubio bitku protiv opakog virusa u 57. godini. Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu.

U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio mnogo dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

01:41

PRETI OPASNOST DA SE KORONA VIRUS I VIRUS ZAPADNOG NILA UDRUŽE?! Infektolog objasnio šta će se desiti ako se ove dve bolesti SPOJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track