MANEKENKA KOJA ŽIVI LJUBAVNU BAJKU POSTALA MAJKA: Rodila ćerku koja nosi ime omiljene PRINCEZE
Foto: Printscreen/Instagram/josephineskriver

OBJAVILA NA iNSTAGRAMU

MANEKENKA KOJA ŽIVI LJUBAVNU BAJKU POSTALA MAJKA: Rodila ćerku koja nosi ime omiljene PRINCEZE

Pop kultura -

Poznata manekenka Džozefin Skriver i njen suprug Aleksander Delion postali su roditelji. Poznati par dobio je ćerku, a na Instagramu su objavili prvu javnu sliku sa bebom. Otkrili su da su devojčicu nazvali Aurora Džejms.

Džozefin Skriver (30) i Delion (34) zajedno su od 2013. godine. Pet godina kasnije frontmen Caba je kleknuo i zaprosio svoju devojku. "Rekla sam da, verena sam", poručila je ona 2018, pa naglasila: "Nikada u životu nisam bila sigurnija u nešto kao u ovo".

Manekenka je jednom prilikom o svom dragom rekla sledeće: “Ti si moja najveća avantura, moja bajka se ostvarila, ti si moja srodna duša, moj najbolji prijatelj". Par se venčao 2022. u Meksiku, u maju ove godine saopštili su da postaju roditelji. Njene koleginice Sara Sampaio i Šanina Šajk odmah su im čestitale na Instagramu.

Danska manekenka ispričala je 2015. za i-D magazin da je ona začeta vantelesnom oplodnjom.

"U Danskoj, 1992. postojao je taj bilten za celu LGBTQ zajednicu i moja mama je tamo samo stavila oglas i rekla: "Želim da donesem dete na ovaj svet. Da li neko želi da bude deo toga?". Dobila je nekoliko odgovora i pokazalo se da je onaj prvi zapravo moj tata", rekla je istakla da je porodica zajednica ljubavi, piše Page six.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:54

ZGODNA MAMA! NIKOLIJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE DRUGOG POROĐAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track