BRUTALNA PORUKA BRITNI SPIRS USRED RAZVODA: Zaplesala polugola u CRVENIM TANGICAMA, a njene reči OZBILJNO ZABRINJAVAJU (VIDEO)
Foto: Instagram/britneyspears

ČUDNO SE PONAŠA

BRUTALNA PORUKA BRITNI SPIRS USRED RAZVODA: Zaplesala polugola u CRVENIM TANGICAMA, a njene reči OZBILJNO ZABRINJAVAJU (VIDEO)

Pop kultura -

Usred drame oko razvoda od Sema Asgarija, Britni Spirs ne prestaje da šokira svetsku javnost. Slavna pevačica je na Instagramu objavila staru fotografiju, na kojoj pozira u kaputu s rukama u džepovima, uz brutalan opis.

"J*bi se sa mnom... Izazivam te", reči su koje stoje ispod fotografije, a pevačica je dodala i emotikon srednjeg prsta.

Samo nekoliko sati pre, Britni je objavila snimak na kome pleše u različitim kostimima u svojoj vili u Los Anđelesu. Svoju plesnu tačnu počela je u crvenom topu i donjem vešu, a kroz video su se smenjivali različiti gornji delovi, a autfit je upotpunila crnim kožnim čizmama na štiklu.

Ovo je samo još jedna u nizu objava pop princeze koja je zabrinula milione njenih fanova širom sveta,

Podsetimo, strani mediji ranije su pisali da je Britni navodno varala Asgarija tokom njihovog jednogodišnjeg braka, ali te tvrdnje i dalje nisu potvrđene. Izvori su za Page Six izjavili da se pevačica izolovala od prijatelja i porodice tokom ovog teškog životnog perioda jer oseća "veliku bol", pa nagađaju da možda sada traži društvo i podršku u Polu Ričardu Solizu, članom svog osoblja s kojim je navodno varala supruga.

Britni Spirs
foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britni se ovih dana navodno poverava samo svojim advokatima, menadžeru i, povremeno, starijem bratu Brajanu Spirsu, koji često boravi kod nje i pomaže joj zajedno s terapeutom.

Page Six piše da je pevačica poznata već po tome da dopušta sumnjivim likovima da se infiltriraju u njen bliski krug ljudi tokom osetljivih životnih perioda. Nakon što se 2006. rastala od Kevina Federlajna, s kojim ima dvojicu sinova, Sem Lufti - muškarac koji je tvrdio da je njen bivši menadžer, postao je ključna figura u njenom životu. Godine 2008. sudija je odobrio zabranu prilaska za Luftija zbog tvrdnji da je pop pevačicu navodno drogirao i verbalno zlostavljao. Zabrana prilaska mu je 2019. produžena za još pet godina jer je Britnina porodica tvrdila da im je bivši menadžer slao uznemirujuće i preteće poruke, te ih omalovažavao na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track