OD FATALNE ŠEHEREZADE NIŠTA NIJE OSTALO! Transformacija prelepe glumice sve ostavila U ŠOKU: Za ovo je potrebna OGROMNA HRABROST
Foto: Profimedia

VELIKA PROMENA

OD FATALNE ŠEHEREZADE NIŠTA NIJE OSTALO! Transformacija prelepe glumice sve ostavila U ŠOKU: Za ovo je potrebna OGROMNA HRABROST

Pop kultura -

Berguzar Korel, turska glumica koja se na ovim prostorima proslavila ulogom Šeherezade u seriji "1001 noć", napravila je drastičnu promenu izgleda, a od fatalne crnke više nema ni traga.

Lepe glumice, koja je inače i supruga tamošnjeg superstara Halita Ergenča, čuvenog Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene serije, već neko vreme nema u javnosti, ali uprkos tome, interesovanje za nju ne jenjava.

Ako zavirite na njen profil na Instagramu, videćete da se odvažila na veliku promenu ‒ gustu crnu kosu ofarbala je u plavo i odlučila se na popularni paž.

Ipak, to nije njena najdrastičnija promena. Obožavaoci se i danas sećaju šoka koji im je priredila kada je, nakon što je snimila poslednju epizodu serije „Ti si moja otadžbina“, odsekla dugu kosu. U čast poslednje klape i rastanka od uloge Azize, Korel se odlučila na bob-frizuru.

Duga i bujna kosa ne samo da je bila zaštitni znak turske zvezde, već i izvor prihoda, budući da je snimala unosne reklame za velike kompanije fokusirane na taj segment industrije lepote i kozmetologije.

Ipak, mnogi se slažu da joj i nova boja odlično stoji ‒ lepoj ženi, sve lepo stoji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:53

TOP 10 frizura Jelene Karleuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track