OVO JE DEVOJKA PETRA STRUGARA OD KOJE SE NE ODVAJA: Lepa Nina je takođe glumica, MLAĐA JE OD NJEGA, a ovako su SEVNULE VARNICE
Foto: Damir Dervišagić

LJUBAVNA PRIČA

OVO JE DEVOJKA PETRA STRUGARA OD KOJE SE NE ODVAJA: Lepa Nina je takođe glumica, MLAĐA JE OD NJEGA, a ovako su SEVNULE VARNICE

Pop kultura -

Glumac Petar Strugar hitno je operisan, prenose domaći mediji.

Kako se dalje navodi, Strugar je zbog tegoba u donjem delu stomaka po hitnom postupku primljen u bolnicu KBC Bežanijska kosa, gde je detaljno pregledan, a uz njega je sve vreme njegova devojka Nina.

Petar Strugar
foto: Dragan Gajić

Petar Strugar je nedavno otpočeo romansu sa pet godina mlađom koleginicom Ninom Nešković, pisali su ranije domaći mediji, koja mu pruža podršku.

Oni su uplovili u romansu tokom rada na predstavi "Naš razred" u nacionalnom teatru.

Nina Nešković
foto: Firefly Production

Njih dvoje su u novembru prošle godine zajedno vodili dodelu nagrada povodom Dana Narodnog pozorišta, kada je Petar Strugar nasmejao publiku do suza zbog poteškoća prilikom čitanja, o čemu se naširoko pričalo.

Dok je najavljivao dobitnike, Petar je zamuckivao i jedva izgovarao imena i prezimena svojih kolega, zbog čega mu je Nina pritekla u pomoć, te pročitala i njegov deo teksta. Ovo je definitivno zabavilo publiku, koja mu je u jednom trenutku dobacila: "Da li su ti potrebne naočare?"

Ko je Nina Nešković?

Nina Nešković
foto: Constras Studios

Nina je privukla je pažnju javnosti ulogom u seriji "Državni službenik", a glumom je počela da se bavi kada je imala 16 godina.

- Odmalena sam volela da zabavljam porodicu i bila najglasnija na proslavama. Nisam mnogo razmišljala o izboru životnog poziva, imala sam samo neverovatnu sreću da se sve poklopilo i da me je profesor Dragan Petrović Pele primio na klasu. Neko zbog koga sam zavolela glumu je Nebojša Glogovac. A sada već smatram najvećom privilegijom rad s Nelom Mihailović. Ona je uzor i primer u svakom smislu - rekla je ranije Nina za TV Ekran.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

KURIR PAPARACO! Petar Strugar uhvaćen prvi put nakon što je dobio DRUGO DETE: A evo šta je glumac RADIO! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track