OBEZBEĐENJE IZBACILO INFLUENSERKU IZ TRŽNOG CENTRA NAGLAVAČKE: Svi su mislili da je OPLJAČKALA radnju, nastao neviđeni skandal
Foto: screenshot

BIZARNO

OBEZBEĐENJE IZBACILO INFLUENSERKU IZ TRŽNOG CENTRA NAGLAVAČKE: Svi su mislili da je OPLJAČKALA radnju, nastao neviđeni skandal

Pop kultura -

Instagram zvezda Džejna Lima, koju na ovoj društvenoj mreži prati oko pola miliona ljudi, pojavila se u jednom tržnom centru u Brazilu u kratkoj suknji i majici bez rukava s dubokim dekolteom, a ubrzo ju je iz objekta ispratilo obezbeđenje. Za ovu odevnu kombinaciju se, kaže, odlučila jer je taj dan "temperatura bila iznad 30 stepeni".

Lima je, prenosi britanski Mirror, rekla da je bila "ponižena" nakon što je navodno izbačena iz tržnog centra jer je nosila "neprikladnu" odeću i tvrdi da se to dogodilo upravo zato što "ima velike grudi". Tvrdi da nije učinila ništa čime bi opravdala izbacivanje iz centra, gde je s prijateljicom snimala video snimke koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Kako je rekla, tu odeću je odabrala jer je vani bilo jako toplo. Fotografije koje kruže internetom pokazuju kako je obezbeđenje ispraća iz tržnog centra, a ona je tu celu situaciju nazvala "apsurdnom".

- Otišla sam u tržni centar i bila sam ponižena. Živim na obali i bilo je 30 stepeni. Imali smo ideju da napravimo video, kao što rade mnogi influenseri. Znam da su moje grudi velike i da se ističu, ali volim ih. Nisam napravila nikakve scene, niti bilo šta što je kršilo zakon. Niti sam zaslužila da budem ponižena ispred od svih - rekla je.

- Prišao mi je vrlo visok čovek i vikao, hteo je da mi uzme telefon, pozvao je druga dva pripadnika obezbeđenja. Svi su gledali u mene i činilo se kao da sam opljačkala prodavnicu ili počinila neki zločin - ističe Lima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:13

ZDRAV ROLAT BEZ BRAŠNA! Influenserka Rosićka podelila recept u najgledanijem kulinarskom TV šou programu Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track