DA LI SI IKAD VODIO LJUBAV NA PODIJUMU ZA IGRU? Evo kako danas izgleda glumica koja je lepotom sve očarala u "MI NISMO ANĐELI"
Foto: Printscreen YT

ČUVENA REPLIKA U FILMU

DA LI SI IKAD VODIO LJUBAV NA PODIJUMU ZA IGRU? Evo kako danas izgleda glumica koja je lepotom sve očarala u "MI NISMO ANĐELI"

Pop kultura -

Glumicu Nataliju Natašu Lučanin domaća publika najbolje pamti po ulozi u filmu "Mi nismo anđeli".

Ona je tu glumila Julijanu Vladić, devojku koja pokušava da zavede Nikolu i koja izgovara čuvenu rečenicu: „Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru?“.

Natalija Lučanin
foto: Printscreen YT

Osim toga, Natalija je sa Brankom Katić glumila i bolničarku u filmu „Lepa sela lepo gore“, a gledali smo je i u ostvarenjima „Čavka“, „Crni bombarder“, „Raj“, Druga Žikina dinastija“, „Policajac sa Petlovog brda“ i drugim.

Ona je u to vreme važila za jednu od najlepših glumica na prostoru bivše Jugoslavije, a nakon uloge u filmu „Lepa sela lepo gore“ iznenada se povukla iz javnosti. O razlozima za tu odluku dosta se nagađalo, a spominjali su se i navodni zdravstveni problemi.

Međutim, Natalija se pre dve godine vratila glumi, ulogom u seriji „Kolo sreće“, gde je tumačila lik Jovanke Berić.

Glumica je 16. avgusta proslavila svoj 58. rođendan, a na društvenim mrežama mogu se naći neke njene fotografije, te imamo priliku da vidimo kako sada izgleda.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

01:09

Izjava Nikola Kojo: Srbija ima puno talentovanih mladih glumaca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track