MORBIDNO! Bivša devojka Ilona Maska želi da umre NA MARSU! Osmislila i DETALJAN PLAN, a ovoga se najviše plaši
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

ima zanimljivu želju

MORBIDNO! Bivša devojka Ilona Maska želi da umre NA MARSU! Osmislila i DETALJAN PLAN, a ovoga se najviše plaši

Pop kultura -

Kler Eliz Bušer, poznata kao Grajms je kanadska muzičarka i bivša devojka Ilona Maska koja ima zanimljivu želju. Grajms ima trenutno 35 godina, a do sredine svojih šezdesetih nada se otići na Mars i tamo umreti.

„Nadam se da ću umreti u svemiru”, odgovorila je Grajms na pitanje želi li ići u svemir u intervjuu za Wired.

„Volela bih da odem dovoljno daleko da se moje telo ne može vratiti nazad. Ali to bi bilo bliže kraju mog života. Možda sa 65 godina”, objasnila je.

Mars bi za tako nešto bio idealan, smatra.

„Nadam se da će do tada biti megastruktura jer bi to volela da vidim u svemiru. Otišla bih tamo, živela što duže dok ne umrem”, kaže muzičarka o Marsu.

Grajms smatra da bi ovim njenim planovima na put mogla stati njena deca i potencijalni njihovi unuci. Podsećamo, ima dvoje dece s Maskom, ćerkom Eksom Dark Siderel (1) koju zovu Y i sina X Æ A-12 (3).

„Ako postoji neka odgovornost, recimo da moja deca imaju unuke i da sam im potrebna, možda bih promenila mišljenje. Ali volela bih videti neke nove svetove. Htela bih se preseliti na Mars. Ali čekala bih dok su moja deca dobro, recimo do 25”, objašnjava muzičarka svoje želje

„Ako bih umrla na Zemlji, sigurno bih to u svojim poslednjim trenucima požalila. Ako bih umrla u svemiru pomislila bih: ‘Živela si sjajan život, napravila si sve što si želela‘”, zaključila je.

Možda se njene želje i ostvare jer firma njenog bivšeg dečka SpaceX trenutno radi na raketi vrednoj 3 milijarde dolara za prevoz teških tereta i ljudi na Mars i Mesec. Osim toga, Grajms se već pripremila za vanzemaljski život jer je prošla „vanzemaljsku transformaciju", kaže.

Naime, prošle godine je izjavila da je uložila velike napore kako bi došla do „potpuno vanzemaljskog tela” koje bi trebalo biti prekriveno belom tintom. Grajms ima velike tetovaže po telu, a razmišljala je i da prekrije lice belom bojom i operiše uši da izgledaju kao vilenjačke.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:33

Romantičan svemir iz objektiva svemirskog broda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track