S 13 GODINA RADILA KAO U RUDNIKU! Bila je dečija MEGAZVEZDA, a živela je kao ROBINJA SVOJE SLAVE: Svako jutro ustajala u 5!
Foto: DISNEY CHANNEL - Album / Album / Profimedia

FOTO

S 13 GODINA RADILA KAO U RUDNIKU! Bila je dečija MEGAZVEZDA, a živela je kao ROBINJA SVOJE SLAVE: Svako jutro ustajala u 5!

Pop kultura -

Pop zvezda Majli Sajrus objavila je kako je izgledao njen radni dan kada je imala samo trinaest godina - a bila je zaposlena u Dizniju kao zvezda mega popularne serije i filmova Hana Montana.

Prtomovišući svoj novi singl „Used To Be Young“, Majli je objavila listu stvari koje je morala da obavi tokom svog radnog dana – i ono što je objavila je zaista zastrašujuće.

Devojčica od samo trianest godina morala je da bude na setu već od 5 ujutru, a radila je, nekada, i do kasno u noć.

Od 5.30 ujutru morala je biti u šminkernici kako bi joj namestili frizuru i šminku, a već od 7.15 je vozač dolazio po nju kako bi krenula da snima seriju, ili daje intervjue i gostuje u jutarnjim i TV programima.

Od 9.30 do 11 se sastajala sa menadžerima i urednicima magazina, emisija i sa produkcijom, imala je pauzu za ručak sa svojim tatom, a potom je od 14 časova imala različite fotošutinge sve do 17 časova.

Majli Sajrus
foto: Disney Channel Collection / Everett / Profimedia

Oko 18.15 je davala poslednji intervju tokom dana, a naredni dan bi joj počinjao već od 7.15 ujutru na Diznijevom setu za snimanje nove epizode.

Majli Sajrus je danas jedna od najprepoznatljivijih pevačica na svetu – iza sebe ima brojne hitove i neverovatnu karijeru.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja