PREMINULA PEVAČICA (21): Dva puta pobedila leukemiju, ali nije uspela da se izvuče nakon treće strašne dijagnoze
Foto: Printscreen

TUGA

PREMINULA PEVAČICA (21): Dva puta pobedila leukemiju, ali nije uspela da se izvuče nakon treće strašne dijagnoze

Pop kultura -

Britanska pevačica Fej Fantrou preminula je u 21. godini. Poznata pevačica imala je kancer, a dva puta je pobedila leukemiju, sa 8 i 13 godina.

Ipak u septembru 2022. godine dijagnostikovan joj je veoma redak tumor glioma na mozgu. Pevačica je preminula u subotu, kod kuće okružena porodicom. Njen debi album "DB" producirao je poznati Dejv Stjuart, koji se povodom tragične vesti i oglasio:

- Ne mogu da opišem rečima koliko sam bio razoren kada je, samo nakon što je prošlog leta provela neverovatno kreativno vreme sa Fej na snimanju njenog debitantskog albuma, Fej otkrila da ima veoma agresivan tumor na mozgu - istakao je on, pa dodao:

- Faie je bila radost, puna zabave, smeha i oštra kao žilet - prava umetnica u svakom smislu. Bio sa sa njom i gledao je kako radi u studiju, tp su trenuci koje nikada neću zaboraviti. Srećan sam što sam upoznao Fej i njenu mamu Pam, dvoje ljudi koji su se borili za njen opstanak. Bilo je i traumatično i lepo svedočiti o njihovoj snazi i dostojanstvu, i tako mi je žao što je svet bio svedok Fejinog genija samo za tako kratko vreme. Ona je jedna od pravih velikana, junakinja u svojim tekstovima i melodijama. Voleo sam je duboko.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Bonus video:

02:58

PRIGOŽIN JE DO SADA DVA PUTA UMRO! Pilot izrazio SUMNJU u smrt vođe Vagnera: Nije isključeno da ga pronađu negde na Floridi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track