UŠUNJAO SE NA VRATA I NIJE MU DO ŽIVOTA: Otuđeni supružnici stigli na SUD! Ona rešena da glumca DOKRAJČI ovim optužbama (FOTO)
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OČI U OČI

UŠUNJAO SE NA VRATA I NIJE MU DO ŽIVOTA: Otuđeni supružnici stigli na SUD! Ona rešena da glumca DOKRAJČI ovim optužbama (FOTO)

Pop kultura -

Kevin Kostner i njegova otuđena supruga Kristin Baumgartner stigli danas na sud u Santa Barbari, kako bi se nastavio sudski proces oko alimentacije i starateljstva nad njihovom decom. Ročište će biti održao i sutra i prekosutra. Jedna od odluka koju sud treba da donese tiče se novca odnosno odgovora na pitanje da li će se iznos alimentacije od 129.755 dolara, koji je određen u junu, menjati ili ne.

Glumac Kevin Kostner stigao je na sud u sportsko-elegantnoj odevnoj kombinaciji, ušao je na zadnja vrata i kako pokazuju slike koje ekskluzivno donosi Daily mail, izgedao je prilično neraspoloženo. Kristin Baumgartner ušetala je u sudnicu sa advokatima u sivom kompletu, blejzeru i suknji do kolena, i u letnjim sandalama sa kaiševima.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner, Oskar
foto: Profimedia

Bivši par bio je skoro 19 godina u braku, a Kostner je navodno bio zatečen nakon što je njegova zakonita supruga podnela zahtev za razvod, u maju ove godine, navodeći kao razlog njegove brojne poslovne obaveze.

Od tada se svađaju oko toga gde će živeti, valjanosti predbračnog ugovora i alimentacije. Otuđena supruga Kevina Kostnera živela je jedno vreme u kući koja je bila rezervisana za njihovo pomoćno osoblje.

Kevin Kostner
foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je prvo tražila da mesečni iznos alimentacije bude 248.000 dolara, čemu se glumac protivio. Zahteva sada da se ta cifra poveća na 175.000 dolara mesečno. Kako su pokazala sudska dokumenta, ona je navela da deca žive u prostranom kompleksu uz plažu vrednom 145 miliona dolara kada su s ocem, da lete privatnim avionom i uživaju u luksuznom odmoru.

Baumgartner koja se prošlog meseca iselila iz nekadašnjeg porodičnog doma, u skladu da odredbama predbračnog ugovora, rekla je da se stan u Montesitu koji plaća 40.000 mesečno, ne može uporediti sa kućom u kojoj je donedavno živela.

"Za razliku od kompleksa Kevina Kostnera Beach Club, stan za iznajmljivanje nalazi se na planinskoj strani auto-puta. Nema pristup plaži, niti je blizu plaže i nema slikovit pogled", piše u dokumentima.

Beograd, Kevin Kostner
foto: Reuters

Njen advokatiski tim traži detaljniji uvid u troškove glumca čije se bogatstvo procenjuje na 400 miliona dolara- kako bi se utvrdilo kako on ili neko u njegovo ime troši para, a ti troškovi se tiču bilo kakve vanbračne veze.

Baumgartner takođe želi da zna hoće li se Kostner vratiti u hit seriju "Yellowstone", rekla je da je on zaradio 11 miliona dolara za četvrtu sezonu, odnosno 1,1 milion dolara za svaku epizodu.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U petoj sezoni dobio je 10 miliona dolara, što znači da je zarađivao 1,25 miliona dolara po epizodi. U spisima se navodi da će gluma dobijati nadoknadu od produkcije sve i da se ne pojavljuje u nastavku serije - pa se to sada želi utvrditi.

Advokati Kevina Kostnera odgovorili su da je svrha poteza Kristin Baumgartner uznemiravanje, da su podneti dokumenti preširoki, u smislu razdoblja predmeta, kao i da su teški i nedopustivo složeni. Njene zahteve su ocenili kao nerelevatne. Takođe se traži da se utvrdi da li je ona imala afere pre raskida sa njim i da li je tropšila novac na to.

"Kevin nema odgovarajuće dokumente za '"vanbračne romantične veze" u koje se upustio jer nije bio ni u jednoj", rekli su njegovi advokati, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:38

SAMO NEKA ON PRIČA PO TELEVIZIJI, SUD ĆE REĆI SVOJE! Aca Lukas ponovo bio oštar prema Futi, pa OVAKO komentarisao Jelenu Karleušu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track