KEVIN KOSTNER SLAVI POBEDU NA SUDU: Ratovao s bivšom, sad je konačno PRESUĐENO! Ovu BASNOSLOVNU cifru će morati da joj uplaćuje
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DONETA ODLUKA

KEVIN KOSTNER SLAVI POBEDU NA SUDU: Ratovao s bivšom, sad je konačno PRESUĐENO! Ovu BASNOSLOVNU cifru će morati da joj uplaćuje

Pop kultura -

Kevin Kostner izborio je dramatičnu pobedu u brakorazvodnoj bici sa svojom suprugom Kristin Baumgartner nakon što je sudija na raspravi u Santa Barbari prepolovio njegovu alimentaciju na 63 hiljade dolara mesečno, što je gotovo upola manje od 129 hiljada, koliko je Baumgartner dosad dobijala, ali i uverljivo manje od 161 hiljade dolara koliko je zahtevala. Presuda je donesena nakon dva dana saslušanja obeju strana na kojem su izneli koliko smatraju da bi bila "razumna" alimentacija za decu, kao i razloge za navedeno.

Nakon presude, Kostner je izjavio kako "nema pobednika" u toj teškoj borbi.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Znate, kad živite tako dug život s nekim, nema pobednika... to je ta velika, luda stvar koja se zove život i koja se tako brzo raspetljava. Jedan minut se osećaš kao da si na vrhu sveta, a onda shvatiš koliko si ranjiv", rekao je glumac za Fox News Digital.

Naglasio je kako će on i Baumgartner na kraju ishoditi pošten dogovor oko starateljstva, te ju je pohvalio kao majku.

"Ona je neverovatna mama. Odlučićemo kako to rešiti i podeliti obaveze. Samo se treba sada malo oporaviti", dodao je.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner, Oskar
foto: Profimedia

Kostner je dva puta svedočio tokom poslednjeg sata saslušanja i rekao na sudu da se najviše boji da će biti prisiljen da preuzima poslove koje ne želi ako Baumgartner bude dodeljena "prenaduvana" svota alimentacije. Takođe se izvinio svojoj otuđenoj supruzi s kojom je proveo 18 godina: "Želim da pomognem, ali muči me pomisao na stvari naduvane do te mere da ne mogu da radim ono što želim... Nekako, u ovom neobičnom svetu, nismo uspeli i zbog toga mi je žao", naglasio je.

U novembru će se održati suđenje zbog predbračnog ugovora i njenog zahteva za supružničko izdržavanje.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Saslušanje je održano na zahtev Baumgatnerinog tima, koji je odneo pobedu u junu kad je alimentacija privremeno određena na 129.000 dolara mesečno. Ali to je poništio sudija Tomas Anderl, koji je odlučio da je njen zahtev za alimentaciju od ukupno 161.000 dolara mesečno preteran i iznad onoga što bi troje Kostnerove dece "razumno trebalo".

Ona je pak tvrdila kako je njena nova nekretnina po ceni od 40.000 dolara mesečno "neuporediva" s Kostnerovim apartmanom na plaži vrednim 73 miliona dolara i dodala da bi deca trebala da provode vreme s njom u kući uz plažu vrednoj 150.000 dolara mesečno koju je nameravala da unajmi nakon što istekne njen šestomesečni najam.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Baumgartner se takođe požalila da njena nova nekretnina nema pogled na okean i rekla da se životni standard u novoj kući ne može uporediti s onim u bračnom domu. S druge strane, malo je verovatno da će se preseliti na plažu ako ne pobedi na drugom suđenju u novembru, gde će njen tim tvrditi da bi trebalo da dobija supružničko izdržavanje, iako je potpisala predbračni ugovor koji je uključivao jednokratnu isplatu od 1,5 miliona dolara, što je već dobila.

Kostner je izgledao zapanjeno čuvši presudu, dok je utučena Baumgartner ustala čuvši završne reči i brzo se posavetovala sa svojim pravnim timom. Oboje su izašli iz suda kroz zadnji izlaz.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track