NAJVEĆEG PAPUČARA HOLIVUDA ŽENE MOLE DA IM PRAVI DECU: Za fatalnim glumcem seku vene, a jedno je IZRIČITO ZABRANIO svojim klincima
Foto: GADE / Backgrid USA / Profimedia

OZBILJAN FRAJER

NAJVEĆEG PAPUČARA HOLIVUDA ŽENE MOLE DA IM PRAVI DECU: Za fatalnim glumcem seku vene, a jedno je IZRIČITO ZABRANIO svojim klincima

Pop kultura -

Iako ga verovatno po imenu Džozef Džejson Namakaeha ne biste prepoznali, na spomen njegovih uloga kao što su Kal Drogo u seriji "Igra prestola" ili Akvamen u istoimenom filmu, znali biste da je u pitanju Džejson Momoa. Fatalni Havajanac miljenik je žena.

Karijeru je počeo serijom "Baywatch: Hawaii", a deci je zabranio da je pogledaju. Štaviše, ne smeju ni da je spomenu.

Džejson Momoa, Oskar 2022
foto: Profimedia

"Kod kuće ne sme da se spominje ta reč na slovo 'b'. Krijemo to od njih. To se nikada nije dogodilo, serija na slovo 'b' nije se dogodila", govorio je kroz smeh. Iako je zagazio u petu deceniju, mišićavim telom očarao je mnoge dame, ali sve je ostalo samo na "gledanju" jer je godinama bio u braku.

Prošle godine svetom je odjeknula vest da se razvodi od koleginice Lise Bonet (55), s kojom je u vezi bio 16, a u braku 5 godina. Dobili su ćerku Lolu Jolani (16) i sina Nakou-Volfa Manakauapa Namakaeha (15).

Dzejson Momoa, Leni Kravic
foto: Profimedia

"Pritisak i promene ovih transformacijskih vremena uticali su na sve nas... Revolucija se odvija i naša porodica nije izuzetak, pa tako delimo našu porodičnu vest da se rastajemo. Ovo delimo ne zato što mislimo da je vredno vesti, već da bismo to činili dostojanstveno i pošteno dok živimo svojim životom. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi da bude poznata i živi. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo da postanemo", deo je zajedničke izjave koju su Džejson i Lisa objavili na društvenim mrežama.

Čim je postao "slobodan na tržištu", dobijao je razne ponude.

Lisa Bonet, Džejson Momoa
foto: Profimedia

"Sada napokon možemo da budemo skupa, više ne moramo da se krijemo", zafrkavale su ga obožavateljke u komentarima. Dobijao je ponude za brak, a neke su samo htele da im napravi dete. Džejson je nakon razvoda kratko bio s 10 godina mlađom koleginicom Ejzom Gonzalez, ali raskinuli su jer su bili vrlo različiti.

Momoa je popularnost stekao kada je od 2011. do 2019. glumio u seriji "Igra prestola", gledali smo ga i kao ratnika Konana u filmu "Konan varvarin", a krajem ove godine igra u novom nastavku Akvamena.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:04

PETAR BOŽOVIĆ JE OTEO DEVOJKU ORSONU VELSU! Marić o druženju sa glumcem: Bio je opasan frajer, a ona prelepa JUGOSLOVENKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track