TUČA NA PROSLAVI SERIJE! Napao obezbeđenje, situacija ESKALIRALA, a u sve to umešan i poznati glumac: Nastao NEVIĐENI SUKOB VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

haos

TUČA NA PROSLAVI SERIJE! Napao obezbeđenje, situacija ESKALIRALA, a u sve to umešan i poznati glumac: Nastao NEVIĐENI SUKOB VIDEO

Pop kultura -

Dok je trajala proslava povodom završetka snimanja serije "Vanderpump Rules", jedan muškarac napao je obezbeđenje. Stvari su se izmakle kontroli, a onda se umešao glumac Tom Sandoval koji je sprečio dalji sukob. Snimak toga ruži društvenim mrežama. Indentitet muškarca koji je inicirao incident nije poznat.

Na snimku se vidi kako muškarac poliva radnike obezbeđenja, a onda podiže stolicu kojom je nameravao da ih udari. U tom momentu umešao se glumac Tom Sandoval koji je uspeo da smiri situciju.

"Upravo smo sedili za stolom i došao je odjednom tip i zgrabio središnji deo vaze za cveće i bacio ga na obezbeđenje", piše u opisu snimka sa Tiktoka gde je prikazan incident, piše TMZ.

Obezbeđenje je ubrzo nakon što se umešao glumac izbacilo muškarca sa zabave. Snimak kruži raznim društvenim mrežama, a nemili događaj bio je dovoljan da zaseni događaj, ali i da na najgori način privuče pažnju na kraj snimanja pomenute serije.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:07

UKRAJINSKI NAPAD NA PSKOV: Dronovi oštetili četiri aviona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track