PRIČALI SU DA JE GEJ, PA GA POVEZIVALI SA MNOGIM SVETSKIM LEPOTICAMA: Izvajani Apolon konačno ima devojku, a evo ko je ona (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

sve je jasno

PRIČALI SU DA JE GEJ, PA GA POVEZIVALI SA MNOGIM SVETSKIM LEPOTICAMA: Izvajani Apolon konačno ima devojku, a evo ko je ona (FOTO)

Pop kultura -

Mikele Morone je konačno pokazao novu devojku, nakon što je godinama bio sam

O njegovom ljubavnom životu dugo se pričalo, spekulisalo... a povezivali su ga i sa raznim slavnim lepoticama, uključujući i Kloi Kardašijan, govorilo se čak i da je gej, da bi se sada ispostavilo da je njegovo srce ukrala 12 godina mlađa "devojčica" Moara Sorio i to još krajem prošle godine.

Dvadesetogodišnjakinja je na svom Instagramu i TikToku objavila nekoliko snimaka sa italijanskim Apolonom, a reakcije su podeljene.

Iako razlika od 12 godina nije ništa preterano, mnogima se ne dopada činjenica da je ona samo "dete" koje je tek napunilo 20 godina, dok je on već zreo muškarac.

Ruku na srce, retko koja bi odolela glumcu koji se toliko puta našao na listi najboljih frajera, međutim, ovog puta, mnogi su mu sa razlogom zamerili što "zavodi decu koja su tek izašla iz pelena", kako je glasio jedan od mnogobrojnih komentara.

Inače, o Moari se ne zna mnogo, osim da je iz Ciriha, i da radi kao finansijski savetnik, a pre nego što je otkrila da je u vezi sa Moroneom, na Instagramu je imala svega oko 1.000 pratilaca.

Sada je ta cifra dosegla 100.000 te je više nego jasno da će zahvaljujući odnosu profitirati, jer joj se, kako pišu strani mediji, već javljaju sponzori za reklamiranje.

(Kurir.rs/NajŽena)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track