OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ NAKON NOLETOVE POBEDE: Evo kako u celosti zvuči pesma kojom je proslavio TRIJUMF (VIDEO)
Foto: Profimedia

OBELEŽAVA SVAKU NJEGOVU POBEDU

OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ NAKON NOLETOVE POBEDE: Evo kako u celosti zvuči pesma kojom je proslavio TRIJUMF (VIDEO)

Pop kultura -

Jelena Đoković je i na društvenim proslavila jučerašnju pobedu Novaka Đokovića u četvrtfinalu US Opena u Njujorku. Meč su uživo sa tribina pratili njeni roditelji Vera i Miomir Ristić kao i Noletovi roditelji Dijana i Srđan Đoković. A njena čestitka stigla je među prvim kada je reč o objavama na socijalnim platformama.

Šerovala je objavu fan kluba Novaka Đokovića.

Jelena Đoković
foto: Printskrin/Instagram

Nikada ne propušta da i na ovaj način obeleži još jednu pobedu svog supruga Novaka Đokovića čiji meč je gledao ovaj čuveni reditelj. Nole je nakon pobede nad Amerikancem Tejlorm Fricom otpevao deo čuvene pesme "(You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)".

Skraćen naziv numere je "Fight for Your Right", a ovaj hit otpevala je američka hip hop grupa Beastie Boys. Pesma je objavljena na njihovom debi albumu Licencirano za Ill (1986).

Pesma je bila na sedmom mestu Billboard Hot 100 liste 1987. godine (iste godine je rođen Novak Đoković) i proglašena je jednom od 500 pesama koje su oblikovale The Rock and Roll Hall of Fame. Nalazi se i na kompilacijskim albumima pomenute grupe: The Sounds of Science (1999), Solid Gold Hits (2005) i Beastie Boys Music (2020).

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

06:25

ĐOKOVIĆ UNIŠTIO FRICA I PUBLIKU: Novak uz skandalozno ponašanje publike nije dao ni gram šanse Amerikancu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track