ČUVENA LEPOTICA ZA DLAKU IZBEGLA ZATVOR I SLUŽENJE VOJNOG ROKA: Imala savršenu reputaciju, a onda se saznalo za sve njene PREVARE
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

BILA U VEZI SA DI KAPRIJEM

ČUVENA LEPOTICA ZA DLAKU IZBEGLA ZATVOR I SLUŽENJE VOJNOG ROKA: Imala savršenu reputaciju, a onda se saznalo za sve njene PREVARE

Pop kultura -

Sinoćnju premijeru filma "Origin" ne propušta ni čuvena manekenka Bar Rafaeli, pored brojnih poznatih zvanica. Sjajno izgleda u Kanu u satenskoj crnoj haljini sa intrigantnim belim plaštom. Neobična haljina je zanimljiva modernizovana verzija nekadašnjih glamuroznih haljina.

Ovakvo pompeznu haljinu prati šminka prirodnih tonova i razbarušena kosa koja izgleda ovako zanosno zbog veštih ruku frizera, majstora "neobaveznog šika". Bar Rafaeli je sad nasmejana na premijeri na Filmskom festivalu u Veneciji gde je bila i Madalina Dijana Gena, ali pre nekoliko godina nije imala mnogo razloga za smeh.

Bar Rafaeli
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Sud u Tel Avivu Izraelu dodelio je 2020. poznatoj manekenki kaznu od devet meseci društveno korisnog rada zbog utaje poreza. Ona i njena majka potpisale su tada nagodbu sa tužilaštvom.

Manekenka je umesto na zatvorsku kaznu osuđena na više meseci korisnog rada, dok je njena majka 16 meseci bila iza rešetaka. Obe su morale da plate po 720.000 dolara kao i kaznu za povraćaj poreza.

Bar Rafaeli
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Izraelski državljani koji borave u inostranstvu nemaju obavezu da prijavljuju prihode izvan zemlje. Ali izraelske vlasti su optužile manekenku i njenu majku za prijavu fiktivnih boravaka u inostranstvu kako bi iskoristile rupu u izraelskom zakonu i platile manje poreza. Presudom suda u Izraelu okončan je višegodišnji proces. Slučaj je počeo decembra 2015. kada je Bar Rafaeli optužena da je sakrila 250.000 dolara. Majka čuvenog modela utajila je milion dolara poreza dok je radila kao ćerkin agent.

Manekenka je pre više godina izbegla služenje vojnog roka o čemu je govorila u "Jediot ahronot" dnevniku. Služenje vojske je obavezno za sve punoletne muškarce u Izraelu kao i za neudate žene. Udajom za svog prijatelja je izbegla tu obavezu.

Bar Rafaeli
foto: Profimedia

Bar Rafaeli bila je u vezi sa Leonardom Dikaprijem, nakon raskida sa njim uzela se za izraelskog biznismena Adija Ezru sa kojim ima troje dece, iza ebe ima brak sa piscem Arikom Vajnstinom.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track