DAJANA STALNO JELA "SIROTINJSKU HRANU" KOJU SVAKI SRBIN OBOŽAVA: Njen kuvar otkrio u čemu je princeza mnogo uživala
Foto: Profimedia / Capital Pictures

čak celu konzervu

DAJANA STALNO JELA "SIROTINJSKU HRANU" KOJU SVAKI SRBIN OBOŽAVA: Njen kuvar otkrio u čemu je princeza mnogo uživala

Pop kultura -

Iako je princeza Dajana bila zaista vitka, imala je mnogo problema s ishranom. Nedavno je bila godišnjica smrti princeze Dajane koja je preminula 31. avgusta 1997. godine.

Ona je uvek privlačila pažnju svojom pojavom i atraktivnim izgledom, ali imala je određene probleme kada je ishrana u pitanju.

princeza Dajana
foto: Philippe Ledru / akg-images / Profimedia

Kako je rekao kraljevski kuvar Daren Mekgrejdi, princeza je volela da jede pasulj koji ide kao prilog uz slaninu i jaja, koje Englezi jedu za doručak. Toliko ga je volela da je ovu "sirotinjsku hranu" jela tri puta nedeljno.

Kuvar je otkrio da je princeza Dajana za doručak mogla da pojede celu konzervu pasulja.

- Možda vam zvuči čudno, ali pasulj ima samo sedam grama šećera, a puno proteina i vlakana. Gotovo da nema masnoća, tvrdi Daren.

pasulj
foto: Shutterstock

Princeza je redovno naručivala velike količine hrane pa bi osoblje iz kuhinje bilo jako iznenađeno. Kad je otkriveno da se majka Vilijama i Harija bori s bulimijom, mnogima su bile jasnije njene navike u ishrani.

Naime, bulimija dovodi do prejedanja, a onda i izbacivanja hrane iz organizma povraćanjem. Daren tvrdi da je princeza na kraju uspela da se reši ovog poremećaja.

princeza Dajana, Pol Barel
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Kad sam došao u Kensingtonsku palatu, već je bilo puno bolje, otkrio je kuvar.

Dodao je da je u to vreme princeza redovito išla na treninge kao i da joj se ishrana popravila, a pasulj je volela da jede pre vežbanja kako bi imala energije.

(Kurir.rs/BlicŽena/Insider.hr)

Bonus video:

03:24

OVDE SE KRIO KRALJ, ALI I TITO, TU SU DRŽALI DRAŽU PRED STRELJANJE! Ovo je TAJNA Belog dvora, Kurir vas vodi gde je malo ko ušao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track